سس و ترشی ها

طرز تهیه ادویه ترشی

ادویه ترشی از ادویه ها مختلف برای ترشی

مواد لازم برای تهیه ادویه ترشی
گلپر…………. ۱۰ قاشق چایخوری (پودر)

پودر تخم گشنیز…………. ۵ قاشق چایخوری

دارچین…………. ۱ قاشق چایخوری

پودر زیره سبز…………. ۲ قاشق چایخوری

جوز هندی…………. ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه…………. ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز…………. ۱ قاشق چایخوری

رازیانه…………. ۱ قاشق چایخوری (پودر)

سبزی…………. ۲ قاشق چایخوری (به نسبت مساوی از مرزه، ترخان، گشنیز و نعنا خشك)


طرز تهیه ادویه ترشی مرحله به مرحله
برای تهیه ادویه ترشی در اولین مرحله باید همه مواد بالا را جداگانه در آسیاب ریخته و آنقدر بزنید تا پودر پودر شود.

حالا این مواد را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعدی تابه ای را روی حرارت گذاشته و ادویه ها را در آن بریزید. حالا تقریبا ۲ دقیقا باید آن را تفت بدهید تا کمی بو داده شده و عطرش آزاد شود. اشتباهی روغن در تابه نریزید.

اکنون ادویه شما آماده شده است. باید آن را داخل ظرف دردار و خشکی بریزید تا خراب نشود.

فقط یادتان باشد که باید آن را در جای تاریك و خشك بگذارید.

برای ادویه ترشی لیته و ترشی بادمجان میتوانید از سیاه دانه و همچنین سیر خلال شده هم استفاده کنید.

اگر دوست داشتید می توانید به ادویه ترشی کمی نمك هم اضافه كنید.

از این ادویه برای تمام ترشی ها و حتی شورها می توانید استفاده کنید.

 


نکات مهم برای خوشمزه تر شدن ادویه ترشی
برای ادویه ترشی لیته و ترشی بادمجان میتوانید از سیاه دانه و همچنین سیر خلال شده هم استفاده کنید.

اگر دوست داشتید می توانید به ادویه ترشی کمی نمك هم اضافه كنید.

از این ادویه برای تمام ترشی ها و حتی شورها می توانید استفاده کنید.

خواص رازیانه در ادویه ترشی
رازیانه هم برای سلامتی شما بسیار مفید است. رازیانه دارای فیبر بوده و شما را زودتر سیر می کند. پس برای لاغری و کاهش وزن مناسب است.

یکی دیگر از خواص رازیانه پیشگیری از سرطان است. این داروی گیاهی برای کاهش فشار خون هم مفید است.

جالب است بدانید که رازیانه دارای کلسیم بوده و برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان عالیست.

گیاه رازیانه برای جلوگیری از پیری و چین و چروک پوست هم مفید است.

خواص گلپر در ادویه ترشی
مصرف گلپر در ادویه ترشی برای سلامتی فواید زیادی دارد. اگر در ترشی از برگ و ساقه نوع خوشبوى اين گياه استفاده کنید ، هم معده تان را ضد عفونی می کند و هم كم اشتهايى و اخلاط غليظ معده را از بین می برد.

گلپر در ترشی باعث نرم شدن غذا شده و بوى بد دهان را از بین می برد.

یکی دیگر از خواص گلپر اینست که گلپر بادشكن بوده و موجب از بین رفتن نفخ و ناراحتى‌هاى دستگاه‌ هاضمه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن