آشپزی گیاهی

طرز تهیه انواع املت گیاهی با قارچ

چند املت فوری گیاهی آسان و خوشمزه ومتنوع با قارچ وسبزیجات مخصوص گیاهخواران

املت قارچ

مواد لازم

۱۰ عدد قارچ
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه فرنگی
۱/۲ فلفل دلمه (نگینی خرد شود)


طرز تهیه

فلفل دلمه،قارچ و گوجه فرنگی را نگینی یا ورقه ای خرد کنید.

ابتدا فلفل دلمه را سرخ کنید و سپس قارچ را به آن اضافه کنید.

پس از این که قارچ و فلفل دلمه سرخ شد گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید آب آن کشیده شود.

در مرحله آخر تخم مرغ و نمک را اضافه کنید.


املت  گیاهی ایتالیایی

مواد لازم

۱ عدد پیاز کوچک
۵ عدد قارچ متوسط
۳ عدد تخم مرغ
۱/۲ لیوان ذرت
نمک وزردچوبه به میزان لازم
۳ عدد پیازچه
۱/۲ لیوان پنیر پیتزا


طرز تهیه

پیاز نگینی خورد کرده یکم تفت میدیم تا سبک بشه بعد قارچ و ذرت وپیازچه رو اضافه کرده یکم سرخ میکنیم و میگذاریم کنار.

تخم مرغ و پنیرپیتزا ونمک زردچوبه رو تو کاسه با هم مخلوط کرده و خوب هم زده بعد مواد سرخ شده رو با مواد تخم مرغ قاطی کرده وتو ماهی تابه ریخته و دو طرفش سرخ میکنیم


املت سیب زمینی پنیری

مواد لازم

۱ عدد فلفل دلمه خلالی
۲ عدد پیاز بزرگ
۲ عدد گوجه نگینی
۳ عدد سیب زمینی خلالی سرخ شده
آویشن، ادویه، نمک، فلفل سیاه و قرمز
۴ عدد تخم مرغ
پنیر پیتزا مقداری


طرز تهیه

ابتدا پیاز را خلالی خوب سرخ کنید. فلفل دلمه خلالی و گوجه را نیز با پیاز تفت دهید. ادویه و نمک و فلفل سیاه و آویشنم بریزید و بعد سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و با مواد خوب مخلوط کنید و تخم مرغ را خوب هم بزنید روی تمام مواد بریزید

بعد پنیر پیتزا بپاشید و درب ظرف را ببندید. حرارت باید کم باشه تا پنیر آب شود و بعد که پنیر آب شد آماده سرو است

میتونید از قارچ هم در این املت استفاده کنید


املت قارچ و سبزیجات

مواد لازم

۲ عدد سيب زمينى
قارچ
پنير پيتزا
كنسرو سبزيجات (شامل ؛ ذرت ، هويج ، نخودفرنگى)
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ فلفل دلمه اى
۲ عدد گوجه فرنگى
۴ عدد پیازچه
نمک و فلفل و زردچوبه و آويشن


طرز تهیه

سيب زمينى ها و قارچ ها را خرد مىكنيم.

ابتدا سيب زمينى ها را سرخ می‌کنیم و نمک و زردچوبه می‌زنیم و کنار می‌گذاریم. سپس قارچ ها را تفت می‌دهیم (مى‌توانيم درحین تفت دادن به قارچ ها كمى آبليمو بزنيم تا تيره نشوند.)کنسرو را ۲۰ دقيقه در آب می‌جوشانیم.

سيب زمينى ، قارچ و سبزيجات كنسروى را به همراه فلفل دلمه اى و پیازچه خرد شده در ماهيتابه مخلوط مى کنیم. نمک و فلفل و آويشن ميزنيم. پنيرپيتزا را روى مواد ميريزيم.
در ظرفى تخم مرغ ها را هم ميزنيم و روى مواد ميريزيم.در ماهيتابه را مى گذاريم تا پنيرها آب شوند.


املت قارچ و پنیر

مواد لازم

۲ لیوان قارچ خرد شده
۱/۲ لیوان فلفل دلمه ای خرد شده
۴ عدد تخم مرغ
۱/۴ لیوان پنیر چدار رنده شده
۱ لیوان اسفناج خرد شده
۱ عدد پیاز
۴ حبه سیر


طرز تهیه

پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید و مواد را تفت دهید

پس از اینکه پیاز و سیر نرم شدند قارچ خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا قارچ و فلفل نرم شوند و آب غذا کشیده شود.

اسفناج خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج بپزد (مقداری شوید خشک هم میتوانید اضافه کنید) ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود

تخم مرغ های زده شده ، پنیر رنده شده ، نمک و فلفل را به سبزیجات اضافه کنید ، پس از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت کمی مخلوط کنید سپس در ظرف بریزید و همراه با نان و سس دلخواه سرو کنید.


ملت گیاهی

مواد لازم

۲ عدد گوجه بزرگ
۱ عدد تخم مرغ
فلفل دلمه کمی
۳ عدد قارچ
پنیر پیتزا مقداری
روغن
نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه

گوجه رو خرد کرده و همراه با روغن داخل تابه ریخته

فلفل دلمه و قارچ نگینی خرد شده رو اضافه کرده

بعد که آبش کشیده شد و به روغن افتاد، تخم مرغ رو شکستت و نمک و فلفل بزنید

بعد یک لایه نون تست روش پنیر و بعد املت، باز پنیر و نون تست، تا دو مرحله این کار رو ادامه بدهید و در آخر روش پنیر پیتزا ریخته

بگذارید داخل فر تا وقتی که پنیرش آب بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن