آش و سوپ

طرز تهیه اریح شورباسی(شوربای زردآلو)

از آش های سنتی استان آذربایجان شرقی بسیار مقوی وخوشمزه

مواد لازم
زرد آلوی خشک : ۱۲ عدد
لپه : نصف پیمانه
برنج : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز تفت داده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن : ۳ قاشق غذاخور


طرز تهیه

ابتدا پیاز را خرد کرده تفت می دهیم.

نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

سپس لپه و برنج را در آن می ریزیم تا بپزد.

در آخر زردآلوی از قبل خیس شده را اضافه نموده صبر می کنیم تا جا بیفتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید