سیب زمینی شکم پر تنوری
مواد لازم
۳ عدد سیب زمینی
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۱ پیمانه ذرت، نخود فرنگی
۱ عدد گوجه
۱ پیمانه قارچ
کره
روغن زیتون
نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
رب گوجه
پنیر پیتزا به دلخواه
فویل
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی های سایز بزرگ انتخاب کرده خوب میشوییم. بعد با کمی روغن زیتون چربش میکنیم و کمی نمک روی آن میریزیم و سپس در فویل میپیچیم. بعد آنها را در فر که از قبل گرم شده دمای۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا خوب نرم شود.
برای تهیه سس ابتدا پیاز را نگینی خرد میکنیم. بعد که کمی تفت خورد گوشت را اضافه مینماییم. خوب که گوشت و پیاز سرخ شدن زردچوبه نمک و فلفل و آویشن اضافه میکنیم. بعد رب گوجه خوب که تفت خوردن گوجه ذرت نخود و قارچ اضافه میکنیم مقدار خیلی کم آب جوش میریزیم و اجازه میدهیم یه ربع مواد با سر بسته بپزد.
سیب زمینیهای پخته شده را از فویل بیرون میاریم از وسط برش میزنیم و به دو قسمت تقسیمش میکنیم. سپس داخل هر قسمت را خالی میکنیم طوری که اطراف سیب زمینی حدود ۳ سانت قطر داشته باشد بعد با کره داخلش را چرب میکنیم و از مواد سس داخلش میریزیم روی آن را با پنیر پیتزا میپوشانیم.
تمام سیب زمینیهای شکم پر را در ظرفی که با کره کمی چرب شده قرار میدهیم و به مدت ده دقیقه در فر میگذاریم و سپس پنج دقیقه گریل میکنیم.(مواد بین سیب زمینی سلیقه ای هست میتونین از چیزهای دیگه استفاده کنین) .
سیب زمینی شکم پر
مواد لازم
۴ عدد سیب زمینی درشت
۲۰۰ گرم قارچ ریز شده
۱۸۰ گرم تن ماهی
۱ عدد پیاز ریز شده
۳ حبه سیر
پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
ادویه و نمک به مقدار لازم
سبزیجات معطر به مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو به دقت با مایع ظرفشویی بشورید و با دستمال خشک کنید. با چنگال یا سیخ چوبی چند سوراخ روی هر کدوم ایجاد کنید و داخل فری که از قبل روشن کردین بین ۶۰ تا ۸۰ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه بزارین تا خوب مغز پخت بشه. بهتره قبل از در آوردن سیب زمینی ها از فر اونا رو چک کنید و از مغز پخت شدن اون مطمئن بشین و اگر احساس کردین مغز پخت نشده زمان بیشتری اجازه بدین توی فر بمونه.
پیاز و سیر رو در روغن سرخ کنید و به ترتیب قارچ و نمک و ادویه و سبزیجات معطر رو به اون اضافه کنید.
تن ماهی رو بعد از ۲۰ دقیقه جوشاندن با چنگال کامل از هم باز کنید به سایر مواد اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت بدین و در آخر کمی پنیر پیتزا اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا آب بشه و با مواد مخلوط بشه.
سیب زمینی های پخته شده رو از وسط نصف کنید و با قاشق داخلش رو خالی کنید تا در حدود نیم سانتیمتر لبه داشته باشه.
دیواره داخلی سیب زمینی ها رو سس گوجه فرنگی بریزید و تمام سطح داخلیش رو آغشته کنید.
مواد رو داخل سیب زمینی بریزید و روی اون پنیر پیتزا بریزید و داخل فر بزارین و چند دقیقه گریل کنید تا سطحش طلایی بشه
داخل سیب زمینی شکم پر رو می تونید بنا به سلیقه و طبع خودتون پر کنید.
سيب زمينی شكم پر
مواد لازم
۳ عدد سيب زمينی
سينه مرغ چرخ كرده
۱ عدد گوجه نگينی خرد شده
فلفل نگينی خرد شده
جعفری خرد شده
پياز نگينی خرد شده
روغن به مقدار لازم
ادويه جات فلفل زردچوبه نمک
۱ قاشق مرباخوری رب گوجه
مواد لازم برای سس:
۱ ليوان آب
۱/۲ قاشق غذا خ رب گوجه
طرز تهیه
سيب زمينيا رو از وسط نصف ميكنيم. بعد توشونو خالي ميكنيم و همه جاشو خوب توي روغن سرخ ميكنيم
سينه مرغ چرخ كرده رو تو روغن تفت ميديم. بعد پيازها رو اضافه ميكنيم خوب تفت ميديم بعد به ترتيب گوجه فلفل رب ادويه و جعفري اضافه کرده و همشو خوب تفت ميديم با هم
سيب زمينيا رو ميزارم تو سيني فر داخلشون رو پر ميكنيم با موادي كه تفت داديم روش گوجه و فلفل ميزاريم زيرشونم ١ ليوان آب رب كه قاطي كرديم ميريزيم و ميندازيم فر
سیب زمینی شکم پر گیاهی
مواد لازم
۵ عدد سیب زمینی متوسط
۴ عدد قارچ
۱ عدد پیاز کوچک
۱ عدد هویج متوسط
پنیر پیتزا هر چقدر دوست دارین
۴ قاشق غذا خوری شیر
۳۰ گرم کره
ادویه نمک فلفل سیاه و آویشن مقداری
نعنا خشک و آجار خشک مقداری
آجار نوعی سبزی در خراسان رضوی
در صورت نداشتن از شوید خشک استفاده کنید
۱ قاشق غذاخوری رب
طرز تهیه
سیب زمینی را آبپز کرده واز عرض نصف میکنیم بعد داخلش رو با قاشق خالی میکنیم.
پیاز و قارچ را خرد کرده وتفت میدیم هویج رو رنده واضافه میکنیم رب وادویه میزنیم.
یک قاشق از مواد بالا رو داخل سیب زمینی گذاشته و پنیر پیتزا میریزیم.
اضافه سیب زمینی هایی که مونده رو مانند پوره درست میکنیم یعنی سیب زمینی رو با کره وشیر ونعنا وآجار له ومخلوط میکنیم بعد مقداری از این مواد رو روی سیب زمینی میزاریم.
دوباره روش رو پنیر پیتزا میریزیم
از قیل فر گرم باشه ۱۰ تا ۲۰ زمان لازم داره
سیب زمینی شکم پر
مواد لازم
۳ عدد سیب زمینی
روغن زیتون
۱ فنجان پنیر چدار
۱/۲ فنجان خامه ترش
۱/۲ فنجان پیازچه
۱ قاشق کره
۱/۴ فنجان شیر
نمک و فلفل
طرز تهیه
سیب زمینی ها رو خیلی میشورید، تمیز تمیز باشه. بعد با چنگال چند تا سوراخش میکنید، با روغن زیتون و نمک ماساژش میدید و میزارید تو فر تا طلایی بشه
وقتی پخت وسطش رو با چاقو میشکافید توش رو با قاشق خالی می کنید و میریزید تو ظرف
سیب زمینی رو با کره، خامه ترش، پنیر، پیازچه، شیر و ادویه ها مخلوط میکنید و شکم سیب زمینی رو باهاش پر میکنید، دوباره روش پنیر میریزید و میزارید تو فر تا طلایی بشه
اگر خامه ترش ندارید خامه رو با ماست چکیده ترش قاطی کنید
اگر دوست داشته باشید میتونید ژامبون هم داخلش بریزید.
در آخر با یکم پیازچه و خامه ترش تزیینش کنید