کیک و شیرینی

طرز تهیه اشترودل زردآلو

دستور پخت خمیر اشترودل زردآلو با مارمالاد زردآلو بسیار خوشمزه مناسب عصرانه

مواد لازم :

خمیر مایه ۱ ق س

شکر ۱ ق س

آب ولرم ۱/۳ ( یک سوم ) پیمانه

روغن مایع ۴ ق س

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۲/۳ ( دو سوم ) پیمانه

آرد به مقداری که خمیر به دست نچسبد

ژله مغزی زردآلو یا مارمالاد زردآلو ۵۰۰ گرم

زرده تخم مرغ و شکر جهت رومال


طرز تهیه :

ابتدا خمیر مایه و شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و اجازه می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید .

سپس تخم مرغ و شیر و روغن و خمیر مایه عمل آمده را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم .

آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری حاصل شود که بدست نچسبد.

سپس خوب ورز می دیم .

ظرفی را چرب کرده و خمیر را در آن قرار می دهیم و روی آنرا پوشانده و اجازه می دهیم تا حجمش دو برابر شود .

روی سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می کنیم .

سپس خمیر را به ابعاد تقریبی ۱۵*۱۵ سانت باز کرده و در یکطرف آن شیارهایی ایجاد می کنیم .

در طرف دیگر خمیر ژله مغزی زردآلو یا مارمالاد زردآلو را می ریزیم و بعد خمیر را روی آن برمی گردانیم .

مجددا روی خمیر را با کاغذ روغنی یا نایلون می پوشانیم و اجازه می دهیم حجم بگیرد .

سپس بامخلوط زرده و شکر تمام اشترودل ها رو رومال می کنیم .

در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۳۰-۲۰ دقیقه قرار می دهیم .

مواد لازم.مارمالاد زردآلو

زردآلو : یک کیلو

شکر : یک کیلو

پودر ژلاتین : ۱ ق غ

اب سرد : یک چهارم پ

طرز تهیه :

زردآلو رو می شوریم و می ذاریم تا خشک شه.

از وسط دو نیم می کنیم و هسته شو خارج می کنیم.

داخل غذا ساز می ریزیم تا خوب پوره شه.

و بعد می ریزیم داخل قابلمه و شکر رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم شون.

می ذاریم داخل یخچال تا یک روز استراحت کنه . با این کار اب می ندازه و دیگه نیازی به اضافه کردن آب نیس.

بعد از اینکه یک روز استراحت کرد , قابلمه رو می ذاریم روی حرات ، هم می زنیم تا بجوشه و غلیظ بشه و قوام بیاد. ( حواستون باشه هم بزنین چون ته می گیره)

آخرای کار که داره قوام میاد , یه ق غ پودر ژلاتین رو با یک چهارم پ آب سرد داخل ظرفی می ریزیم و می ذاریم روی کتری یا سماور تا به وسیله بخار کتری , پودر ژلاتین داخل آب کاملا حل شه.( بن ماری )

وقتی مارمالادمون قوام اومد , حرارت رو خاموش می کنیم و بلافاصله پودر ژلاتین حل شده رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم.

می ذاریم سرد شه و بعد هم می ریزیم داخل شیشه و می ذاریم داخل یخچال.

مارمالاد بعد از اینکه سرد می شه , سفت تر میشه.

نکته

 قوام اومدن یعنی اینکه یه خورده از مارمالاد رو می ریزی داخل قاشق و می ذاری سرد شه , اگه مارمالاد به سختی از قاشق ریخت و حالت کشدار پیدا کرد یعنی قوام اومده. این برای شربت هم صدق می کنه.

روش درست کردن همه ی مارمالاد ها همینه فقط برای میوه های ترش باید شکر بیشتری استفاده بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید