ماهی سالمون
این نوع ماهی علاوه بر آنکه غنی از پروتئین و ویتامین D است همچنین وجود اسیدهای چرب امگا۳ در این ماهی اهمیت بسیاری دارد. بدن قابلیت تولید این اسیدهای چرب را که برای رشد مو ضروری است، ندارد. همچنین چربیهای امگا۳ در سلولهای پوستی کف سر و روغنهای طبیعی پیدا میشود که موجب میشود مو و کف سر مرطوب نگه داشته شود.
گردو
گردو تنها آجیل حاوی میزان قابل توجهی اسیدهای چرب امگا۳ است. این ماده خوراکی غنی از بیوتین و ویتامین E است که سلولها را از آسیب DNA محافظت میکند. میزان ناکافی بیوتین موجب از دست رفتن موها میشود. همچنین گردو حاوی مس است که کمک میکند مو رنگ طبیعی خود را داشته باشد.
صدف خوراکی
صدفهای خوراکی سرشار از فلز «روی» هستند که کمبود آن در بدن به از دست رفتن مو و خشکی آن منجر میشود. میتوان بخشی از «رویِ» مورد نیاز بدن را از غلات و نانهای سبوسدار تامین کرد اما صدفهای خوراکی میتواند سطح خوبی از پروتئین را افزایش دهد. مو حدود ۹۷ درصد پروتئین است که بدون وجود ذخیره پروتئینی کافی، بدن نمیتواند موهایی را که به صورت روزانه و به طور طبیعی از بین میروند جایگزین کند.
سیبزمینی شیرین
سیب زمینی شیرین منبع غنی از آنتی اکسیدان بتاکاروتن به حساب میآید که بدن آن را به ویتامین A تبدیل میکند. در اصل سلولهای بدن نمیتوانند بدون ویتامین A کافی عملکرد درستی داشته باشند. همچنین این عنصر با تولید چربی از کف سر حفاظت میکند.
تخم مرغ
تخم مرغ به عنوان ماده خوراکی مملو از پروتئین حاوی چهار ماده معدنی دیگر به نام روی، سلنیوم، فسفر و آهن است. آهن از اهمیت ویژهای برخوردار است زیرا مسئول انتقال اکسیژن به فولیکولهای مو است.
اسفناج
آهن، بتاکاروتن، اسیدفولیک و ویتامین C موجود در اسفناج به سلامت فولیکولهای مو کمک میکند.
عدس
این ماده خوراکی کوچک حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین، آهن و روی است.
گوشت مرغ
مصرف این نوع گوشت به دلیل دارا بودن پروتئین، روی، آهن و ویتامینهای B برای سلامت مو توصیه میشود. به گفته پزشکان مصرف مواد خوراکی حاوی پروتئین از قبیل گوشت مرغ میتواند از ریزش مو جلوگیری کند.