غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه پلوی محلی امگشت پلو

پلوی سنتی و محلی جنوب با ادویه مخصوص خوشمزه با ماهی و یا تن ماهی

امگشت پلو

امگشت پلو و یا مگشت پلو، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ جنوبی، خوزستان می باشد. عطر و طعم این پلوی معروف بسیار فوق العاده بوده و می توانید از انواع ادویه ها برای تندتر کردن طعم آن استفاده کنید.

امگشت پلو ترکیبی از مزه های مختلف بوده که یک نوع غذای خوشمزه و پرطرفدار می باشد. می توانید از تن ماهی نیز در طبخ این غذای جنوبی به جای ماهی نیز استفاده کنید. این پلوی خوشمزه و مقوی را برای وعده ناهار و یا شام به راحتی در منزل طبخ کرده و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

ماهی: ۳۰۰ گرم

سبزی ماهی (شنبلیله و گشنیز): ۲۰۰ گرم

کشمش: نصف پیمانه

سیر: ۳ حبه

گردو: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

گرد لیمو: ۱ قاشق چایخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم


طرزتهیه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید. سپس سیر رنده شده و زردچوبه را اضافه و تفت دهی

ماهی خرد شده و سبزی ماهی را نیز به مواد اضافه و سرخ کنید.در آخر نیز گردو خرد شده، گرد لیمو و ادویه ها را اضافه و تفت داده و حرارت را خاموش کنید.

کشمش را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید. سپس کشمش را آبکش کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید تا پف کند.

برنج را با مقدار ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

سپس برنج را داخل آب ریخته و کمی صبر کنید تا برنج نرم شود.در یک قابلمه کمی آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.

یک لایه برنج و مقداری از مواد ماهی در قابلمه بریزید تا برنج و مواد تمام شود.برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید تا آماده شود.

کشمش های تفت داده شده را نیز برای تزیین بر روی برنج در دیس بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید