آشپزی مللدستور غذایی کاربران

طرز تهیه جوجه چینی ارسالی کاربران

یک پیش غذای و غذای خوشمزه تابستانی با سس تارتار

مواد لازم 

فیله مرغ:یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۲ عدد

شیر یک لیوان

سیر: ۱ حبه

آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، زعفران، ادویه دلخواه: به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه جوجه چینی

تخم مرغ: ۲ عدد

دلستر ساده: ۱ لیوان

شیر: نصف لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

آرد: ۱ لیوان


 طرز تهیه

فیله‌ها یا سینه مرغ را از طول  برش دهید.
حالا آن‌ها را با  نمک، ادویه، زعفران، آبلیمو،شیرو سیر رنده شده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و درون ظرف در بسته برای مدت ۲ یا ۳ ساعت استراحت دهید یا از شب آماده کنید داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه خمیر بنیه

خمیر مایه را درون شیر ولرم بریزید.
تخم  مرغ را خوب هم زده
دلسترو بکینگ پودر و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید. این ترکیب را به شیر و خمیر مایع اضافه کرده و با آرد به خوبی هم بزنید.

مایع باید غلیظ باشه وقتی انگشت داخل مایع میزنید بچسبه

روغن مایع را درون ظرف گود بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
مرغ‌ها را به خمیر مایه آغشته و درون روغن داغ بیندازید. آن را زیر و رو کنید تا به خوبی سرخ شود.
سپس روی دستمال جذب روغن بگذارید.

مواد لازم برای سس تارتار

سس مایونز ۱ لیوان

خیار شور خرد شده ۱ لیوان

سس گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک مقدار لازم

طرز تهیه سس تارتار

سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید. آبلیمو، جعفری خرد شده، شکر، پیاز خرد شده، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس به همراه غذا سرو کنید.

نکته های تهیه سس تارتار

 این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، شنیسل، ناگت و … مناسب است.

 سس تارتار را میتوانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.


نکات مهم و ترفندها

غلظت خمیر بنیه باید مانند ماست باشد. بنابراین یادتان باشد میزان آرد در دستورات این غذا به طور دقیق ذکر نمی‌شود. بهتر است آرد را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت آن را بسنجید.
برای مزه‌دار کردن مرغ‌ها از هر مواد و ادویه دلخواهی می‌توانید استفاده کنید.
بهتر است خمیر بنیه را هم به مدت ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا بکینگ پودر و خمیر مایه به خوبی به بافت آن نفوذ کند.
آرد استفاده شده برای این غذا بهتر است آرد گندم باشد. اما شما می‌توانید با آرد ذرت هم یک جوجه چینی خوشمزه درست کنید.
نحوه سرو جوجه چینی
بعد از این که با طرز تهیه جوجه چینی آشنا شدید، می‌خواهیم نحوه سرو آن را هم به شما بگوییم. این جوجه‌های خوشمزه را می‌توان به عنوان پیش‌غذا یا حتی غذای اصلی انتخاب کرد. اما فکر می‌کنم برای پیش غذا مناسب‌تر باشند.
آن‌ها را درون ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. هویج، کاهو، خیارشور، قارچ تفت داده شده، نخود فرنگی و ذرت پخته شده، گوجه‌های حلقه شده، سیب زمینی سرخ‌کرده و … همگی برای تزیین این غذا انتخاب خوبی هستند.
انواع سس‌های خوش طعم را برای این غذا انتخاب کنید و سر سفره بگذارید.
البته این غذا به همراه سس تارتار هم طرفداران زیادی دارد. مواد اولیه‌ای که برای آماده کرده سس تارتار نیاز دارید: ۲ زرده تخم مرغ پخته و رنده شده، ۳ قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی و فلفل به میزان لازم. تمامی مواد ذکر شده را با هم مخلوط کنید تا یک سس تارتار خوشمزه داشته باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن