آشپزی سالمدستور غذایی کاربران

طرز تهیه خاگینه چند طبقه ارسالی کاربران

خاگینه با گوشت چرخ کرده خانگی چند طبقه غذای ساده و راحت و خوشمزه

مواد لازم:

تخم مرغ :۳ عدد

آرد : ۸ ق غ

شیر ا لیوان

نمک و فلفل : به میزان لازم

مواد لازم میانی:

پیاز : ۱ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده : ۳ تا ۴ ق غ

قارچ : ۵ ، ۶ عدد

نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۲ ق


طرز تهیه:مواد میانی

ابتدا پیاز خورد میکنیم و با کمی روغن و روی حرارت متوسط تفت میدیم، سبک که شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم،  بعد نمک فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه رو اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم.

وقتی گوشتها سرخ شدن رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم ،قارچ ریز خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و با حرارت بالا سریع تفت میدیم که آب پس نده ، چند دقیقه بعدش جعفری ساطوری شده رو اضافه میکنیم و یکی دو تا تفت میدیم و خاموش میکنیم.

طرز تهیه خاگینه:

تخم مرغها رو تو ظرف گودی میشکونیم  با همزن میزنیم تا تخم مرغها از لختگی دربیاد بعد شیر اضافه کرده

آرد و یه کم نمک و فلفل اضافه میکنیم ، اگه دوست داشته باشین میتونید یه کم زعفرون دم کرده هم اضافه کنید. من پودر آویشن ریختم .

مواد رو خوب با همزن میزنیم تا گلوله آردی باز و صاف و یکدست بشه. مایع باید نه شل باشه نه خیلی سفت اگر شل شد کمی آرد بزنید .

یه ماهیتابه نسوز کوچیک رو میزاریم رو حرارت ملایم و یکی دو قاشق روغن میریزیم و میزاریم گرم بشه.

با ملاقه  از مواد خاگینه رو میریزیم توی ماهیتابه خیلی ضخیم نشه، جوری میریزیم که یکنواخت پخش بشه .

در ماهیتابه رو میبندیم و میزاریم آروم خودشو بگیره و تخم مرغها بپزه ، خیلی زمان نمیبره وقتی دیدین تقریبا سرخ شده و خودشو گرفته  خاگینه رو برمیگردونید تا طرف دیگه ش سرخ شود بعد روی سطح صاف یا سینی میزاریم کنار.همه مایع را دونه دونه سرخ کنید

خاگینه های آماده رو میزاریم کنار دستمون ، روی لایه اول یه مقدار از مایه گوشتی می ریزیم ،  لایه دوم خاگینه رو روش میزاریم به همین ترتیب یک لایه خاگینه بعد مایع گوشت تا مواد تمام شود روی خاگینه با فلفل سبز  وجعفری سس کچاب تزیین کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن