دسر

طرز تهیه دسر طالبی

دسر طالبی یک دسر بسیار خوشمزه و آسان مخصوص فصل تابستان

 

مواد لازم

طالبي پوره‌شده : دو پيمانه

شكر : ۱۰۰ گرم

خامه : ۲۵۰ گرم

وانيل : ۱/۴قاشق چايخوري

ژلاتين : ۱۵ گرم

آب براي ژلاتين : ۸۰ ميلي‌ليتر

پودر ژله طالبي : يك بسته


طرز تهیه

ابتدا ژلاتين را در آب سرد بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد تا حل شود.

پوره طالبي و شكر را مخلوط كنيد.

خامه، وانيل و ژلاتين حل شده را به آنها افزوده و خوب هم بزنيد.

ژله طالبي را با يك ليوان آبجوش مخلوط كرده و درون ظرف مورد نظر بريزيد و در يخچال قرار داده تا بسته شود.

سپس از يخچال بيرون آورده و مواد بالا را روي آن ريخته و مجددا در يخچال قرار دهيد تا ببندد.

مي‌توانيد ابتدا مواد را در ظرف ريخته پس از بسته شدن ژله را روي آن بريزيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید