دسر

طرز تهیه دسر لیوانی ترکیه ارسالی کاربران

دسر لیوانی ترکیه از دسرهای مجلسی بسیار خوشمزه و شیک عالی

مواد لازم:

شیر یک کیلو یا ۴ پیمانه (۴ لیوان دسته دار فرانسوی)

۲ قاشق غذاخوری آرد(آرد قنادی)

۱.۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

۶ قاشق غذاخوری شکر

۵ گرم وانیل

پودر گردو یا نارگیل به اندازه کافی

شکلات ذوب شده به اندازه کافی


طرز تهیه:

برای درست کردن این دسر ابتدا شیر،آرد، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم و تا زمانی که غلیظ شود ( مثل فرنی) هم زده و می جوشانیم. پس از اینکه به غلظت مورد نظر رسید، گاز را خاموش کرده و وانیل را اضافه می نماییم.

سپس قالب های لیوانی را خیس می کنیم و مایه دسر را توی آن می ریزیم. پس از اینکه بخار گرم آن خارج شد روی آن را با نایلون فریزر می پوشانیم و چند ساعتی داخل یخچال استراحت می دهیم. بعد دسر های آماده شده را از لیوان جدا کرده و با فاصله یک سانتی برش می دهیم.  . بعد داخل پودر گردو یا نارگیل می غلطانیم. در آخر روی هر کدام کمی شکلات می ریزیم و به دلخواه تزئین و سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن