دسر

طرز تهیه دسر مگنولیا لیمویی

دسر مگنولیا لیمویی از دسرهای مجلسی خوشمزه با طعمی بینظیر است

مواد لازم:

۳ لیوان شیر
۱ پاکت خامه مایع (۲۰۰ میلی ،خامه صبحانه هم میشه)
۱ لیوان شکر
۲ عدد زرده تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
رنده پوست و آب ۲ عدد لیمو
۱ پاکت وانیل شکری (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
۱ قاشق غذاخوری کره و یا مارگارین
۱۲_۱۰ عدد بیسکویت لیدی فینگر تکه تکه شده


طرز تهیه:

شیر ، خامه ، شکر ، زرده تخم مرغ ، نشاسته ، وانیل و پوست رنده شده لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه که هم میزنید بپزید. وقتی به قوام رسید از روی اجاق بردارید و کره اضافه کنید. آب لیمو هم اضافه کنید و هم بزنید. داخل لیوان ها ابتدا مگنولیا سپس بیسکویت خرد شده و باز به ترتیب مگنولیا و بیسکویت بریزید. ۲_۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید و سپس سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن