کیک و شیرینی

طرز تهیه دو نوع بیسکویت خانگی

دستور پخت بیسکویت شکلاتی و ویفرموزی و کاکائویی بدون فر  خانگی مناسب عصرانه

یسکویت شکلاتی،

مواد مورد 

آرد ۳۰۰ گرم

شیر ۱۲۰ میلی لیتر

شکر ۱۰۰ گرم

شکلات خرد شده ۱۰۰ گرم

بکینگ پودر ۱۵ گرم

کره ۸۰ گرم

وانیل ۲ ق چ

نمک ۱/۴ ق چ


طرز تهیه 

در یک کاسه آرد را بریزید در مرکز آرد یک سوراخ بزرگ ایجاد نمایید.

کره را به قطعات ریز برش دهید.

کره، شکر، بکینگ پودر، وانیل و نمک را در مرکز آرد قرار دهید.

شیر را به تدریج به آرد اضافه کنید و با دستان خود به آرامی ورز دهید تا خمیر همگن و انعطاف پذیری به دست آورید.

خمیر را با وردنه پهن نموده و با استفاده از قالب های مختلف شکل مورد نظر را به خمیر دهید در اینجا ما از قالب به شکل گل استفاده کردیم.

خرده های شکلات را بر روی خمیر بپاشید و با انگشت آن را بر روی خمیر فشار دهید.

بیسکویت ها را در سینی فر با فاصله ۳ سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا قهوه ای شوند.


 بیسکویت ویفر خانگی موزی و کاکائویی بدون فر

مواد لازم

شیر خشک قنادی (از مغازه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید): ۳۰۰ گرم

کره نرم شده در دمای اتاق: ۴۰۰ گرم

شیر: ۱۰ قاشق غذاخوری

شکر: ۱۲۰ گرم

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

ورق ویفر بزرگ: ۴ عدد (از مغازه فروش لوازم قنادی تهیه کنید)

پسته، بادام یا فندق ریز خرد شده: به مقدار دلخواه (اختیاری)

شکلات تخته‌ای: ۲ عدد (اختیاری)


طرز تهیه

برای درست کردن این شیرینی خانگی یخچالی ابتدا شیر را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. شیر و شکر را روی شعله متوسط گاز گرم کنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. وقتی شکر حل شد ترکیب را از روی گاز بردارید تا سرد شود.

کره را با سرعت بالای همزن یا غذاساز بزنید تا حسابی همزده و یکدست شود و سپس ترکیب شیر و شکر سرد شده را به آن اضافه کنید. این کار را کم کم انجام دهید و همزمان با میکسر ترکیب را هم بزنید. سرعت میکسر یا همزن را کم کنید و پودر شیر خشک را هم کم کم اضافه کنید. وقتی مایه یکدستی درست شد آن را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید و دوباره با قسمت ساده مایه ویفر ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل مقداری مغزیجات مثل پسته، فندق یا بادام خرد شده هم به این مایه ویفر اضافه کنید.

در یک سینی مستطیل شد یک ورق ویفر بگذارید و مایه ویفر را روی آن بریزید و با لیسک صاف و یکدست کنید. سپس ورقه دیگر ویفر را روی آن بگذارید و خوب با دست فشار دهید. یک ورقه دیگر ویفر را روی آن قرار دهید، باقی مانده مایه ویفر را بریزید و صاف کنید و ورقه چهارم ویفر را روی آن بگذاید و دوباره با دست خوب فشار دهید. مراقب باشید که ویفر خرد نشود.

به جای پودر کاکائو می‌توانید به این مقدار مواد مایه ویفر ۲ الی سه قطره اسانس موز، پرتقال یا توت فرنگی اضافه کنید و خوب هم بزنید و ویفر را با آن درست کنید. در صورت تمایل و اگر دوست دارید ویفر شکلاتی در طعم‌های مختلف داشته باشید بعد از درست کردن هر نوع ویفر با هر طعمی، شکلات تخته‌ای با روش بنماری آب کنید و روی ویفرها بریزید.

ویفرها را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید و سپس با یک چاقوی تیز به شکل مستطیل یا مربع برش بزنید. این شیرینی خانگی بدون فر را می‌توانید در ظرف در بسته به مدت ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن