دسر

طرز تهیه دو نوع دسر با برنج

پودنیگ برنج ترکی و هندی دسری با طعم بی نظیر و خوشمزه

پودینگ برنج ترکی

مواد لازم 

شیره (انگور یا خرما) / ۳قاشق غذاخوری
دارچین/ نصف قاشق چایخوری
بادام / (خام) ۱۰عدد
شیر / نصف لیوان
خامه / ۲قاشق غذاخوری
برنج / ۱ونیم لیوان
کره / به میزان لازم


طرز تهیه

برای درست کردن این دسر بهتر است برنج را شسته و یکی دو ساعت در آب بخیسانید.

برنج خیس خورده را در ظرف مخصوص ریخته و داخل مایکروویو قرار داده با قدرت ۱۰۰% برنج را بجوشانید ، زمانی که برنج کمی نرم شد آن را آبکش کنید و بعد از اینکه آب برنج کشیده شد، شیر را به همراه دارچین ، خامه و شیره در ظرفی ریخته خوب مخلوط کنید ، برنج را اضافه کرده و خوب هم بزنید و در ظرف مخصوص داخل مایکروویو قرار دهید تا با قدرت ۱۰۰% مواد بجوشد..

زمانی که شیر کاملا جذب برنج شد آن را بیرون آورده و در ظرف های سرو کشیده و با شیره و بادام تزیین کرده میل نمایید.


پودینگ برنج هندی 

مواد لازم 

شیر ۲ پیمانه
برنج ½ پیمانه
شکر ½ پیمانه
بادام هندی ۲ قاشق سوپ‎خوری
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
کشمش ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل کمی


طرز تهیه 

ابتدا برنج را شسته و یکی دو ساعت بگذارید خیس بخورد.

برنج را در قابلمه ای ریخته و تفت دهید تا طلایی شود ، حالا شیر را اضافه کرده اجازه دهید تا بجوشد.

برنج را مدام هم بزنید تا ته نگیرد، زمانی که مخلوط برنج و شیر به غلظت پودینگ رسید شکر و هل را افزوده و ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد.

حالا بادام هندی را کمی خرد کرده و با کره تفت دهید تا کمی طلایی شود ، کشمش را افزوده کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.

پودینگ را در ظرف های دسر بکشید و بادام تفت داده شده را روی آن ریخته سرو نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن