آشپزی سالمغذاهای محلی و سنتی

روش تهیه پلو چکدرمه

غذا جزو غذاهای سنتی بسیار معروف و پر طرفدار ترکمن ها و گلستانی هاست .

مواد لازم: برنج ۶ پیمانه
پیاز ۲ عدد
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان طبخ ۱۲۰ دقیقه


طرز تهیه: ۱ ابتدا مقداری روغن را داخل تابه ریخته تا داغ شود سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن برگردد.
۲ پیاز را خرد کرد و به آن اضافه میکنیم تا طلایی شود، رب گوجه فرنگی را نیز افزوده و بعد از کمی تفت دادن به آن آب می افزاییم تا گوشت در آب پخته شود. برنج را شسته و به آب و گوشت اضافه می کنیم.
۳ مانند طبخ کته این غذا را دم می کنیم باید در طول این مدت تا زمانی که برنج آب دارد آن را هم بزنیم تا برنج نسوزد و ته نگیرد. سپس حرارت را کم کرده در قابلمه را می گذاریم تا غذا آماده شود.

۴ توجه داشته باشید نمک، فلفل را وقتی گوشت پخته شد همراه با برنج شسته شده به مواد اضافه می نماییم.

 

سایر نکات: این غذا جزو غذاهای بسیار معروف و پر طرفدار ترکمن ها و گلستانی هاست.
اضافه کردن مقداری زعفران این پلو را لذیذ تر میکند
بهتر است این غذا را با روغن حیوانی یا کره طبخ کنید. مقدار آب باید ۱.۵ برابر هر پیمانه برنج باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید