غذاهای دریایی

طرز تهیه دو نوع پخت ماهی سالمون با طعم جدید

سالمون با سبزیجات و سالموبا مارچوبه پنیری بسیار خوشمزه

سالمون و سبزیجات در فویل

مواد لازم

۱ – سالمون بدون پوست ۴ عدد
۲ – کدو سبز کوچک ۲ عدد
۳ – کدو زرد کوچک ۲ عدد
۴ – پیاز کوچک و خرد شده ۱ عدد
۵ – سیر ریز خرد شده ۱ حبه
۶ – روغن زیتون ۲ و ½ قاشق غذاخوری
۷ – نمک و فلفل به میزان لازم
۸ – آب لیمو ترش ۱ و ½ قاشق غذاخوری
۹ – گوجه بزرگ و خرد شده ۲ عدد
۱۰ – آویشن تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
۱۱ – پونه خشک ¾ قاشق چایخوری


طرزتهیه

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .

روی سطح کارتون ۴ عدد فویل که دو برابر اندازه فیله های ماهی باشه، پهن کنید .

کدو ها را خرد کنید و درون کاسه با نصف پیاز ، نصف سیر ، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد این سبزیجات را به چهار قسمت تقسیم کرده و وسط ۴ عدد فویل را با این مواد پر کنید .

فیله های ماهی را با نمک و فلفل و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون مزه دار کنید .

روی سبزیجات یک عدد فیله ماهی قرار داده و روی ماهی ها آبلیمو بریزید و بعد گوجه بگذارید و بقیه پیاز ، پونه ، مرزنجوش ، سیر ،آویشن ، نمک و فلفل روی گوجه ها بگذارید و بعد فویل را دور ماهی ببندید که هیچ درزی نداشته باشد سپس فویل ها را درون سینی فر بچینید و سینی را درون فر گذاشته تا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد .و غذا را داغ سرو کنید .


سالمون رست شده با مارچوبه پنیری

 

مواد لازم

۱ – سالمون با پوست یک برش ۵۰۰ گرمی
۲ – روغن زیتون ۲ و ½ قاشق غذاخوری
۳ – پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چایخوری
۴ – آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
۵ – سیر خرد شده ۴ حبه
۶ – خردل دیژون ۱ قاشق چایخوری
۷ – پودر پیاز ¾ قاشق چایخوری
۸ – نمک و فلفل به میزان لازم
۹ – برای مزه دار کردن مارچوبه:
۱۰ – لیمو ۱ عدد
۱۱ – مارچوبه ۵۰۰ گرم
۱۲ – پنیر پارمزان ½ پیمانه


طرز تهیه

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .

کف سینی فر فویل یا کاغذ روغنی پهن کنید .

ماهی سالمون را از قسمت پوست روی سینی بگذارید .

در یک کاسه ۱ و ½ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با آب لیمو ، پوست لیمو ، ۲ عدد سیر له شده ، خردل و پودر پیاز مخلوط کنید و بعد روی ماهی را به این سس آغشته کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

در یک کاسه بزرگ مارچوبه ها را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۲ عدد سیر له شده و نمک و فلفل مزه دار کنید و دور تا دور سالمون را با مارچوبه پر کنید .

سینی را درون فر گذاشته تا غذا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد سپس سینی را از فر درآورده و روی مارچوبه ها پنیر پارمزان بپاشید و بعد دوباره سینی را درون فر گذاشته تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزد .

ماهی پخته شده و مارچوبه را داغ سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن