Uncategorizedآشپزی سالم

طرز تهیه دو نوع پیتزا خانگی

پیتزا از انواع فست فودهای خوشمزه و خوش طعم که به راحتی در منزل درست کنید

پیتزای بدون فر

مواد لازم خمیر پیتزا
آرد : ۳ پیمانه
ماست :۱ پیمانه
نمک : ۱/۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد روی پیتزا
گوشت چرخ کرده : ۳۵۰ گرم
رب : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز : ۱ عدد
فلفل دلمه ای : به میزان لازم
سیر له شده : ۲ حبه
قارچ : ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا : به میزان لازم
ادویه کاری و نمک : به میزان لازم
فلفل و آویشن : به میزان لازم


طرز تهیه مواد روی پیتزا

ابتدا پیاز را خرد کنید و درون تابه ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید سپس سیر له شده را به پیاز اضافه کنید.

تفت دادن پیاز و سیر له شده

بعد از اینکه سیر و پیاز مقداری تفت خوردند گوشت چرخ کرده را به آن ها بیفزایید تا گوشت نیز تفت بخورد.

تتف دادن گوست چرخ کرده و پیاز تفت دادن گوشت چرخ کرده

سپس نمک و رب و فلفل و ادویه کاری را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و بعد از اینکه رب مقداری تفت خورد نصف لیوان آب به مواد روی پیتزا بیفزایید و در تابه را ببندید و اجازه دهید تا مواد روی پیتزا به مدت ۱۵ دقیقه بپزند و آب آن ها کشیده شود. در ظرف مناسب دیگری قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به کمک روغن و با حرارت زیاد تفت دهید و بعد از سرخ شدن این مواد آن ها را هم در گوشه ای قرار دهید.

طرز تهیه خمیر پیتزا
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا بدون فر باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای تهیه خمیر پیتزا آرد و نمک و بیکنیگ پودر را با یکدیگر الک کنید.

سپس ماست و تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی بریزید واین مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

بعد از مخلوط شدن مواد با یکدیگر مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس همه این مواد را با کمک قاشق هم بزنید تا به خوبی یکدست شوند.

این خمیر پیتزا حالت چسبندگی دارد بنابراین از اضافه کردن آرد بیشتر به این خمیر خودداری کنید.

طرز تهیه پیتزا بدون فر
در روش درست کردن پیتزا بدون فر ابتدا تابه ای مناسبی را چرب کنید سپس دست هایتان را نیز چرب کنید و خمیر را با کمک انگشتان چرب شده در کف تابه پهن کنید.

توجه داشته باشید که خمیر پیتزا باید نازک باشد بعد از پهن کردن خمیر تابه را روی حرارت ملایم گاز به مدت ۵ دقیقه قرار دهید و در تابه را ببندید.

سپس بعد از مدت زمان ذکر شده در تابه را باز کنید و مخلوط گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و آویشن را روی نان پیتزا بریزید و دوباره در تابه را روی تابه قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود.

ریختن مواد روی نان پیتزا ریختن پنیر پیتزا روی مواد پیتزا طرز تهیه پیتزا بدون فر در خانه

سپس بعد از ۱۰ دقیقه در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا پیتزا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت گاز باقی بماند. اگر تمایل دارید که نان پیتزا برشته تر شود می توانید حرارت گاز را زیاد کنید توجه داشته باشید که در صورت زیاد کردن حرارت گاز باید مرتب پیتزا را چک کنید تا ته نگیرد. برگردان پیتزا از تابه درون ظرف مناسب طرز تهیه پیتزا بدون فر با بهترین و آسان ترین روش

نکات طلایی برای درست کردن پیتزا بدون فر
برای طرز تهیه پیتزا بدون فر باید خمیر را به صورت نازک در کف تابه پهن کنید تا نان پیتزا به خوبی مغز پخت شود.
در روش پخت پیتزا بدون استفاده از فر باید مواد روی پیتزا را از قبل نیم پز کنید.
می توانید در روش تهیه این پیتزای خوشمزه از زیتون یا پیاز استفاده کنید که در صورت استفاده از این مواد غذایی باید آن ها را نیز تفت دهید.
می توانید برای تهیه پیتزا تابه ای از مواد غذایی دلخواه خود نظیر سوسیس و کالباس و گوجه فرنگی و … استفاده کنید.
دستور پخت پیتزا بدون فر

از خمیر این پیتزا می توانید برای پخت پیتزا در فر نیز استفاده کنید.


 

پیتزا با نان تست

مواد لازم
پنیر پیتزا رنده شده : به میزان لازم
زعفران : ۱ قاشق غذاخوری
آویشن : ۳ قاشق چای خوری
سس مایونز : ۳/۴ لیوان
نان تست : به میزان لازم
ژامبون گوشت : ۱ لیوان
گوجه فرنگی : ۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگارنگ : ۱ لیوان


طرز تهیه پیتزا با نان تست
ابتدا فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید و بعد از اینکه فلفل دلمه ای ها کمی سرخ شدند گوجه فرنگی های خرد شده را به آن ها اضافه کنید و بعد از چند دقیقه تفت دادن گوجه فرنگی مواد را از روی حرارت گاز بردارید و سس مایونز و زعفران و ژامبون گوشت و آویشن را به مواد پیتزا اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا با نان تست روی همه نان تست ها را مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و سپس مواد آماده شده پیتزا را بر روی نان تست ها قرار دهید و روی مواد پیتزا, پنیر رنده شده را بریزید سپس نان تست ها را به مدت ۱۵ دقیقه در درون فر قرار دهید تا پیتزا آماده سرو شود.

 

نکات طلایی پخت پیتزا با نان تست
در صورت تمایل می توانید از مقداری قارچ سرخ شده و یا ذرت پخته شده در درون مواد پیتزا استفاده کنید.
برای خوش طعم کردن پیتزا با نان تست می توانید مقداری جعفری خرد شده به مواد پیتزا اضافه کنید.
در روش تهیه پیتزا با نان تست می توانید به جای سس مایونز از پنیر چدار نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید