آشپزی گیاهی

طرز تهیه سه نوع ناگت گیاهی

دستور پخت ناگت با سبزیجات مخصوص گیاهخواران بسیار خوشمزه ناگت کلم بروکلی و ناگت سیب زمینی

 

ناگت سبزیجات بروکلی

مواد لازم 

هویج ۱ عدد

سیب زمینی ۲ عدد

بروکلی ۱ لیوان معادل ۱۰۰ گرم

فلفل سبز نصف عدد

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری معادل ۱۵ میلی لیتر

نمک نصف قاشق غذاخوری معادل ۷ گرم

فلفل نصف قاشق غذاخوری

خرده نان ۱ لیوان معادل ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری معادل ۶۰ میلی لیتر


طرز تهیه 

تمام سبزیجات به جر فلفل را خرد کنیدو ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند سپس آبکش کرده بگذاری آبشان برود و در کاسه ای آن ها را له کنید تا حالت خمیری بگیرند.

. نمک ، فلفل و فلفل دلمه و روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد سپس در دست به شکل ناگت فرم دهید و در تخم مرغ و سپس پودر نان بگردانید و با روغن زیتون سرخ کنید.


ناگت سیب زمینی

مواد لازم 

سیب زمینی اب پز ۲ عدد

هویچ اب پز خورده شده ۲ عدد متوسط

پنیر چدار (هر پنیری که دوست دارید ) ۱ فنجان

فلفل سبزخوردشده کوچیک ۱ عدد

نخود سبز پخته شده ۳ ق غ

سیر خورد شده ۳ حبه

جعفری  خورد شده به میزان  دلخواه

نمک و پودر پاپریکا به میزان لازم

آرد درت ۳ ق غ

آرد سوخاری به میزان لازم

آّب نصف پیمانه

روغن به میزان لازم


طرز تهیه

ابتداد سیب زمینی را پوره کرده بعد هویج و پنیر و فلفل سبز نخود سبز سپس سیر رنده شده جعفری نمک وادویه را اضافه کرده

خوب همه مواد را مخلوط کرده  از مواد به اندازه یک نارنگی متوسط برداشته به شکل توپی یا بیضی  در آورده

آرد ذرت که داشتیم با آب مخلوظ کرده از مایع برداشته اول توی اب و دزت زذه بعد توی پودر سوخاری بعلظانید بعد توی روغن فراوان سرخ کنید .


۱-ناگت سبزیجات

مواد لازم

اسپری روغن
پودر سوخاری:نصف پیمانه
نمک:یک چهارم قاشق چای خوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
پوره سیب زمینی:یک و نیم پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده:یک سوم پیمانه
فلفل سیاه:به مقدار لازم


طرز تهیه :

فر را روی حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید.
ناگت ها را درون فر به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آن ها مایل به قهوه ای شده و داغ شوند، حرارت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن