سالاد

طرز تهیه سالاد نیسواز فرانسوی

سالاد معروف فرانسوی بسیار خوشمزه با تن ماهی وسس مخصوص

مواد مورد نیاز:

تخم مرغ: ۴ عدد
کاهو (درشت خردشده): ۱ بوته
سیب زمینی (پخته و مکعبی خردشده): ۴۰۰ گرم
گوجه گیلاسی (دونیم شده): ۲۰۰ گرم
خیار (بدون پوست حلقه شده): ۱۷۰ گرم
کنسرو ماهی تن: ۲ عدد
زیتون سیاه (بدون هسته): ۲۰ عدد

مواد مورد نیاز برای سس:

سیر (رنده شده): ۱ حبه
خردل: ۱.۵ ق س
آب لیمو ترش: ۱ ق س
ریحان (خردشده): ۲ ق س
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ ق س


طرز تهیه سالاد نیسواز

۱. تخم مرغ را آب پز کنید. بعد آن را بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا حلقه سیاه دور زرده تشکیل نشود.

۲. ۴ عدد ظرف مشابه انتخاب کرده و کاهو را به طور مساوی در هر ظرف تقسیم کنید.

۳. سیب زمینی را روی کاهو بریزید.

۴. گوجه گیلاسی و خیار را نیز روی آن ریخته و خیلی آهسته مخلوط کنید.

۵. تخم مرغ را ۴ قاچ کرده و برای هر ظرف ۱ عدد تخم مرغ بگذارید.

۶. برای تهیه سس؛ سیر، خردل، آب لیمو ترش، ریحان، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را داخل آن ریخته و مخلوط کنید.

۷. ماهی تن (از قبل آن را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوشانده، بعد کنار گذاشته تا سرد شود) را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی سالاد بگذارید.

۸. بعد به ترتیب زیتون سیاه و سس را روی آن بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید