دستور غذایی کاربرانکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ترکی قرابیه ارسالی کاربران

قرابیه شیرینی سنتی ترکیه بسیار خوشمزه با پخت آسان مناسب عصرانه زمستانی

مواد لازم

کره یا مارگارین به دمای اتاق رسیده ۱۵۰ گرم

روغن مایع نصف استکان (استکان کمرباریک ترک)

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۱ لیوان

نشاسته ذرت ۳ لیوان

پودرقند ۱ لیوان

بیکینگ پودر ۱ بسته (۱۰ گرم )

وانیل شکری ۱ بسته (۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی)

کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه 

تمام مواد را در یک ظرف ریخته و مخلوط کرده با دست ورز میدهیم بعد به اندازه گردو برداشته در دست گرد کرده و در سینی فری که کاغذ روغنی پهن کرده ایم با فاصله قرار میدهیم  من این شیرینی به سلیقه خودم به دو روش با طعم وانیلی و کاکائو درست کردم  شما هم امتحان کنید .وسط شیرنی کمی کود کنید بعد پخت با مربا یا پودر پسته و گردو تزیین کنید من از مارمالاد البالو استفاده کردم.

در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر آنها طلایی شود و روی آنها ترک بردارد میپزیم.

بعد از خنک شدن در ظرف گذاشته و سرو میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن