دسر

طرز تهیه فالوده با نودل چینی ارسالی کاربران

فالوده شیرازی خانگی با نودل برنج چینی و بستنی دسری مناسب تابستان بسیار خوش طعم

 

فالوده با نودل برنج چینی

مواد لازم (۴ نفر)

شکر سفید : ۲ پیمانه

آب : ۲ پیمانه

هل ۵ دانه

گلاب :۱/۴ پیمانه

نودل برنج چینی :۱۰۰ گرم

بستنی به میزان دلخواه


طرز تهیه 

برای درست کردن این فالوده خوشمزه اول از همه دو پیمانه آب و دو پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شد هل اضافه کرده  آن را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید(.دانه ها هل از توی شهد برداشته)

مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت ۵ ساعت بماند.

بعد از آماده شدن مخلوط بالا ، قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد، نودل ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را آبکش کرده با آب سرد بشویید و بگذارید تا آبش برود.

فالوده را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید و با بستنی  و با برش هایی از لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید.

بهتر است مخلوط شکر و آب را نیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن