سالاد

طرز تهیه سالاد آلزاس و سالاد فتوش و سالاد گوشت تایلندی

سه نوع سالاد های خوشمزه مقوی با طعم های متفاوت

سالاد آلزاس

موادلازم

۱ – سیب‌زمینی آ‌ب پز خرد شده ۲۵۰ گرم
۲ – آب مرغ یا گوشت یک‌چهارم پیمانه
۳ – لبوی کوچک پخته، رنده شده یک عدد
۴ – تخم‌مرغ آب‌پز یک عدد
۵ – خیارشور نگینی ۲ عدد
۶ – جعفری ساطوری یک قاشق غذاخوری
۷ – سس مایونز یک‌دوم پیمانه
۸ – سرکه سفید یک تا دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه

سفید و زرده‌ی تخم‌مرغ را جداگانه رنده کنید.

آب مرغ،‌سس مایونز و سرکه را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید سس را با سیب‌زمینی مخلوط کرده و با بقیه‌ی مواد تزیین کنید.


سالاد فتوش

مواد مورد نياز

۱ – پیازچه ۱۰ عدد
۲ – گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
۳ – خیار خرد شده ۱ عدد
۴ – نخود پخته ۱ قوطی یا ۲۰۰ گرم
۵ – جعفری تازه و خرد شده ۱/۳پیمانه
۶ – نعنا تازه و خرد شده ۱/۳ پیمانه
۷ – ریحان تازه و خرد شده ۱/۳ پیمانه
۸ – آب لیموی تازه ½ پیمانه
۹ – سیر خرد شده ۳ حبه
۱۰ – فلفل و نمک به میزان لازم
۱۱ – روغن زیتون ½ پیمانه
۱۲ – پنیر فتا خرد شده ۱۰۰ گرم
۱۳ – نان پیتا تست شده برای سرو


طرز تهیه

پیازچه ، گوجه فرنگی ، خیار ، نخود پخته ، جعفری ، نعنا و ریحان را در یک کاسه بزرگ بریزید .

در یک کاسه کوچک آب لیمو ، سیر ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند .

بعد سس تهیه شده را روی سالاد ریخته و در انتها پنیر فتا را اضافه کرده و هم بزنید و سالاد را با نان پیتا سرو کنید .


سالاد گوشت تایلندی

مواد لازم

۱ – کاهو خرد شده ۱ عدد
۲ – گوشت استیکی ۲۵۰ گرم
۳ – سویا سس و یا سس ماهی ۲ قاشق غذاخوری
۴ – آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
۵ – شکر ۱ قاشق چایخوری
۶ – پیاز خرد شده ۱ عدد
۷ – فلفل قرمز چیلی خرد شده ۱ عدد
۸ – نعنا تازه ۵۰ گرم


طرز تهیه

درون یک ماهیتابه گریل کمی روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود .

دو طرف گوشت استیکی را در ماهیتابه داغ شده گریل کنید سپس گوشت سرخ شده را درون فویل گذاشته و فویل را دورتا دور آن بپیچید و به کناری بگذارید .

کاهو ها را کف یک بشقاب بزرگ مخصوص سرو ، بچینید .

در یک کاسه سویا سس ، آبلیمو، شکر ، فلفل قرمز ریز خرد شده و پیاز را با هم مخلوط کنید .

حالا فویلی که دور استیک پیچیده بودید را باز کنید و گوشت را روی تخته قرار دهید و برشهای نازک بزنید ، این برشها را روی کاهو بچینید سپس سسی که درست کردید را به همراه آبی که از گوشت در فویل باقیمانده روی کاهو و استیک بریزید و با گشنیز یا نعنا تازه و خرد شده آنرا سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید