آشپزی شیریندسر

طرز تهیه اسلايس گردو و شیرعسلی

اسلایس خوشمزه ومقوی برای عصرانه

مواد لازم
مواد پایه (کراست)
۱۲۰ گرم كره
۶۰ گرم پودر قند
۱۸۰ گرم آرد قنادی
۱/۸ قاشق چایخوری وانيل
مواد رويه
۱۵۰ گرم آرد قنادی
۶۰ گرم شكر قهوه ای
۲ قاشق چایخوری دارچين
۱۰۰ گرم كره
مواد ميانی
۳۰۰ گرم شير عسلی ۳۰۰ گرم (قوطی فلزی)
۳۰ گرم كره
۱ قاشق سوپ خوری شربت کارامل یا عسل
۱ قاشق سوپ خوری پودر قهوه (من از پودر کاپوچینو استفاده کردم)
۱۰۰ گرم گردوی نگینی
جهت تزیین:
۱/۲ پیمانه شکلات ذوب شده


طرز تهیه
ابتدا پایه (کراست) را آماده میکنیم. كره به دمای محیط رسیده، پودر قند و وانيل را با سرعت بالای همزن برقی به مدت یک دقيقه بزنيد تا کره باز شود.
سپس آرد را اضافه کنید. تا جاییکه امکان دارد مواد را با قاشق بهم بزنید و سپس با دست مخلوط كنيد تا به صورت خمیر دراید. اگر خمیرتان چسبناک بود، آن را داخل مشما قرار دهید و به مدت يكساعت در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگیرد.
كف قالب با ابعاد ۲۰ در ۳۰ يا قالب با ابعاد ۲۵ در ۲۵ را با فویل آلومينيومی بپوشانيد به طوري كه فويل از قالب بیرون بزند. روی فویل را با فرچه چرب کنید. سپس خمير را روي فويل به طور یکنواخت پهن كنيد. قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا خمیر به مدت ۱۰ دقيقه بپزد.سپس آن را از فر بيرون آورده و بگذاريد تا سرد شود.اکنون رویه را اماده میکنیم.
طرز تهيه رويه:
آرد، شكر قهوه ای و دارچين را در کاسه ای مخلوط كنيد.
كره نگینی و به دمای محیط رسیده را به آن اضافه كنيد و ورز دهيد تا مواد به صورت خمير درآيد. این خمیر را داخل مشما بگذارید و به مدت یک ساعت در فريزر قرار دهید.
اکنون مواد میانی را اماده میکنیم.
مواد ميانی:
شير عسلی، كره ، شربت كارامل (یا عسل) و پودر قهوه را با هم در قابلمه کوچکی مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد ۳ دقيقه بجوشد.
مواد را از روي حرارت برداشته، پس از اینکه ولرم شد، گردوي خرد شده را به آن اضافه كنید و این مواد را روي خمير سرد شده بريزيد.
مواد رویه را از فريزر در آورده و درشت رنده كنيد و روي مواد مياني پخش كنيد.
مجددا قالب را درون فر قرار دهيد و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه بپزيد.
قالب را از فر در آورده و پس از سرد شدن كامل به شكل دلخواه برش زده و به دلخواه با شکلات ذوب شده تزیین کنید. برای راحتی، قبل از اینکه برش بزنید میتوانید آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود و راحت برش بخورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید