آشپزی سالم

طرز تهیه لگیمات پنیری و شیرین

دستور پخت لگیمات پنیری خوشمزه آسان ولگیمات شیرین یک عصرانه تابستانی

 

لگیمات پنیری

مواد لازم :

نان تست ۶ عدد
شیر ۱ فنجان سرخالی
پودر هل و وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ سر خالی
پنیر خامه ای (ترجیحا ماسکارپونه) مقداری

طرز تهیه :

حاشیه های نون تست ها رو جدا میکنیم. نون ها رو تکه تکه کرده و روشون شیر میریزیم.

یکی دو دقیقه صبر میکنیم بعد با دست ورز میدیم تا خمیر بشه.

هل،وانیل،بکینگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

حدود ربع ساعت به خمیر استراحت میدیم.بعدش یه مقدار کم از خمیر بر میداریم و تو دست گلوله میکنیم.

با انگشت وسط خمیر یه گودال ایجاد میکنیم و توش کمی پنیر میذاریم و خمیرو خوب میبندیم

و تو روغن داغ، با شعله ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن تو شربت سرد میندازیم.

بیرون لگیمات ترد هست و داخلش نرم و کلا عالیه

نکات :

پنیر ماسکارپونه چون نمک نداره، مناسب تره.

میتونید اصلا داخلش پنیر نذارید و همینطور ساده سرخش کنید.

 

 لگیمات پنیری شیرینی مخصوص عید

از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.

مواد مورد نیاز برای شیره :

شکر : ۱ لیوان
مخلوط آب و گلاب : ½ لیوان
جوهر لیمو : نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه شیره :

همه مواد را با هم در شیر جوش بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید، همین که جوش آمد شعله را کم کنید تا ۳-۴ بجوشد سپس خاموش کنید.

مواد لازم :

شیر خشک : ۲ قاشق سوپخوری
آب : ۶۰ میلی لیتر
نان تست : ۶ عدد
پنیر خامه ای : به مقدار لازم
روغن مایع برای سرخ کردن : به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا لبه های نان تست ها را با چاقو جدا کنید

سپس شیر خشک را در آب حل کنید و نان های تست را در شیر خرد کنید و به صورت خمیر درآورید

از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست باز کنید و کمی پنیر در آن بگذارید و گرد کنید.

به همین ترتیب بقیه مواد را آماده کنید و در روغن فراوان سرخ کنید. پس از اینکه سرخ شد روی صافی قرار دهید و سپس لگیمات ها را در شربت فرو ببرید و دوباره روی صافی قرار دهید.سپس سرو کنید و با خلال پسته تزیین کنید.

نکته

می توان پنیر را از درون لگیمات حذف کرد .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن