دسر

طرز تهیه حلوای ایرمیک ترکی ارسالی کاربران

حلوای سنتی و بسیار سبک با انواع دانه های خوراکی و آجیل با ارزش غذایی بسیار زیاد

مواد لازم

شیر ۲ لیوان

کره مارگارین ۳۵۰ گرم

شکر ۲ پیمانه

آرد سمولینا ۳ پیمانه

آب ۲ لیوان

پوست رنده شده لیمو به مقدار دلخواه

هل ساییده شده  ۴ یا ۵ عدد


طرز تهیه 

ابتدا در یک قابلمه آب و شکر رو میجوشونیم بعد پوست رنده شده لیمو وهل را اضافه کنید  و در یک قابلمه ی جداگانه شیر رو می جوشونیم.

در یک ظرف دیگر هم ابتدا آرد رو به همراه روغن تفت میدیم تا تقریبا قهوه ای بشه ( حدود ۱۵ دقیقه)

در این مرحله به آرامی با صافی شربت صاف کرده تاپوست لیمو هل مخلوط آرد نشود کم کم شربت آب و شکر را به آرد اضافه کرده و هم میزنیم ( حدود ۵ دقیقه)

سپس خیلی آرام آرام شیر را به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم.

خوب که مخلوط شد شعله رو کم می کنیم و میگذاریم تا شیر حسابی به خورد مواد بره.

فراموش نکنید که گاهی مواد رو هم بزنید.(دقیقا مثل حلوا ایرانی باید بشود) حالا اگر دوست داشتین توی این حلوا از آجیل میتوانید استفاده کنید ولی من ساده درست کردم فقط برای تزیین روی حلوا گردو خورده شده یا نارگیل استفاده کردم

تفاوت آرد ایرمیک با آرد سمولینا چیست ؟

ایرمیک در واقع میانی ترین قسمت گندم هست که در هر ۱۰۰ تن گندم ۵ کیلو آرد ایرمیک به دست میاد. ایرمیک به زبان فارسی میشه خالص ترین جوانه گندمی که هیچ سبوسی نداره.

عمده ترین تفاوت ایرمیک با سمولینا همین هست که ایرمیک سبوس نداره و خالصه. ولی آرد سمولینا به نسبت مشخصی سبوس دارند به همین خاطر است که ایرمیک یا همان جوانه گندم خالص برای رشد کودکان در سن رشد خیلی توصیه میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید