غذاهای محلی و سنتی

طرزتهیه «گوشت لوبیاب»! کاشانی

غذای محلی سنتی کاشانی‌ها بسیار خوشمزه مقوی

مواد لازم:

گوشت گوسفندی ماهیچه و قلم: ۲۵۰ گرم،

دنبه گوسفندی تازه: نصف کف دست

لوبیا سفید: ۲ پیمانه،

، پیاز خام: یک عدد

، زردچوبه: یک قاشق مرباخوری،

نمک و دارچین: برای تزیین به میزان لازم.


طرز تهیه

برای جلوگیری از نفخ از شب قبل لوبیاها را خیس می‌کنیم. معمولا این غذا در زودپز با حرارت ملایم و زمان پخت سه تا چهار ساعت پخته می‌شود تا کاملا لعاب داده و جا بیفتد. لوبیا و گوشت و دنبه و پیاز را داخل زودپز می‌ریزیم، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و آب را به آن اضافه می‌کنیم و در آن را می‌بندیم. ابتدا شعله را زیاد کرده تا غذا شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم کرده و سه ساعت می‌گذاریم تا لوبیا و گوشت کاملا پخته شود. در این بین هر ساعت یکبار در زودپز را باز کرده غذا را هم می‌زنیم و اگر آب آن کم بود مقداری آب اضافه می‌کنیم. این غذا با پلو شوید یا آبگوشتش با نان سنگک و سبزی و ترشی سرو می‌شود.

نکته: دارچین برای زمانی است که آبگوشت می‌خوریم و لوبیا را می‌کوبیم تا با نان بخوریم در این موقع دارچین را روی گوشت کوبیده می‌ریزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید