دستور غذایی کاربرانمرباجات

طرز تهیه مربا به ارسالی کاربران

دستور پخت مربای به و روش قرمز شدن مربای به و نکات مهم پخت این مربا

مواد لازم

به یک کیلوگرم

شکر ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم

آبلیمو یک چهارم استکان

دانه هل نکوبیده نصف قاشق غذاخوری


طرز تهیه

ابتدا به‌ها را بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید. هسته‌ها و قسمت سفت میوه را بگیرید.

به را همراه با پنج لیوان آب، در یک قابلمه مسی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و درب ظرف را ببندید.
زمانی که به پخته شد (نباید له شود)، شکر و هل را به مربا اضافه کنید.
مجددا درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم حدود چهار ساعت قرار دهید تا مربا کاملا آماده شود.
در آخر کار آبلیمو را اضافه کنید، دو جوش که زد، مربا آماده است.

نکات مهم

برای لعاب شدن مربا چند تا دانه به توی مربا بریزید زمانی که میجوشد 

 دانه ها به را خشک کنید برای سرفه و زمانی که گلو ی شما خشک میشود توی آب جوش ریخته خیس کنید بعد چند ساعت ازآب لعاب ش بخورید 

حجم شربت در ظرف مربا باید بیشتر از میوه باشد تا تکه‌های به در ظرف له نشوند.

برای خوشرنگ تر شدن مربا میتونین اون رو داخل قابلمه مسی بپزین.

برای چاشنی این مربا میتونین از گلاب یا هل به دلخواه خودتون استفاده کنین.

برای اینکه متوجه بشین شربت مربا به قوام لازم رسیده یا نه یک قطره از شربت رو داخل یک لیوان آب سرد بریزین در صورتی که تا ته لیوان رفت و ازهم باز نشد آماده است.

آبلیمو کمک میکنه تا مربا بعدا شکرک نزنه ولی دقت کنین که هر چقدر مربا بیشتر بجوشه امکان شکرک زدنش بیشتره.

پس از اینکه مربا آماده شد در ظرف دلخوا بریزینش و وقتی سرد شد داخل یخچال بذارینش و وقتی مربا هم دمای یخچال شد درش رو ببنیدن تا روی درش بخار نکنه و آبش داخل ظرف مربا نچکه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید