غذای اصلی

طرز تهیه مرغ آردی با سیر و لیمو

یک وعده غذای بسیار خوشمزه با طعم متفاوت

مواد لازم:
آرد یک فنجان

نمک یک قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

سینه مرغ نصف شده و بدون پوست و استخوان ۳ عدد

کره یک فنجان

سیر خرد شده ۲ الی ۴ حبه متوسط

لیمو ترش ۱ عدد

فلفل لیمویی برای مزه‌دار کردن


روش تهیه:
* سینه‌ی مرغ را تکه تکه کنید. بهتر است تکه‌ها بلند و نسبتاً باریک باشند.

* آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید. تکه‌های مرغ را نیز داخل کیسه بریزید. دهانه‌ی آن را ببندید و خوب تکان دهید تا تکه‌های مرغ کاملاً از محتویات داخل کیسه پوشانده شوند.

* کره را حرارت دهید تا ذوب شود. سیر را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه، در کره تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند. سپس تکه‌های مرغ را که از آرد پوشیده شده‌اند، به کره و سیر اضافه کنید.

* مرغ را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه سرخ کنید تا کاملاً پخته شود. روی آن آب لیمو ترش تازه بچکانید و میل بفرمایید.

loading...
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن