آشپزی سالم

طرز تهیه پاستا گیاهی قارچ با سس سفید

غذایی ساده وخوشمزه که از گوشت مرغ میشه استفاده کرد با سس سفید

مواد لازم 
پاستا فرمی ۲۵۰ گرم

قارچ ورقه شده ۲ لیوان

فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد متوسط و خلالی شده

کره ۲۵ گرم

سس سفید ۱ پیمانه با غلظت متوسط

نمک و فلفل به مقدار لازم

پاپریکا به مقدار لازم

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم


طرز تهیه:
مرحله ۱ – کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچ‌های ورقه شده را بیفزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله ۲ – پاستا   پخته و آبکشی کنید.

مرحله ۳ – مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیفزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بک دست و گرم شوند.

مرحله ۴ – پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید سپس سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن