آشپزی شیرین

طرز تهیه پیراشکی مربایی

یک میان وعده فوق العاده خوشمزه

مواد لازم برای پیراشکی مربایی
تخم مرغ هم زده شده:۲ عدد
شیر پرچرب:۱۷۰ گرم
مخمر خشک:۲ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز:۷۰ گرم
کره:۷۰ گرم، نمک:نصف قاشق چایخوری
شکر برای روی پیراشکی:به میزان لازم
آرد سفید:۴۰۰ گرم (تا خمیر لطیفی بدست بیاد)
روغن مایع برای سرخ کردن:به میزان لازم
مربای میانی پیراشکی:به میزان لازم
مواد لازم برای مربای میانی پیراشکی
شکر:۱ پیمانه
آرد:¾ پیمانه
شیر:۱ و ½ پیمانه
وانیل:½ قاشق چایخوری
کره:۵۰ گرم


طرز تهیه پیراشکی مربایی
درابتدا آرد ، شکر ، کره ، مخمر و تخم مرغ را درون یک ظرف ریخته و کمی هم میزنیم سپس شیر را به آن می افزاییم . پس از اینکه خمیر کمی به خود شکل گرفت با افزودن آرد خمیر را با دست ورز می دهیم . وقتی خمیر را خوب ورز دادید در یک کاسه گذاشته و روی آن را با حوله مرطوب بپوشانید و یک ساعت و نیم به آن استراحت بدهید .بعد از این مدت با وردنه خمیر رو باز کنید و با یک قالب گرد خمیر را قالب بزنید یا به اندازه یک نارنگی در دستتان گرد و بعد صافش کنید . با استفاده از قالب خمیر را از روی تخته جدا کرده و خمیر پیراشکی های آماده را درون قابلمه روی گاز با روغن فراوان داغ با حرارت متوسط بی اندازید تا سرخ شده و پف کنند. بعد از سرخ شدن روی توری سیمی یا صافی یا دستمال کاغذی ضخیم بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود و پیراشکی ها را بعد از خنک شدن از کنارش برش بزنید و درون آن را با مربای میانی پر کنید.

برای تهیه مربای میانی پیراشکی:شکر ، آرد و شیر را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره با مواد مخلوط شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن