آشپزی سالم

طرز تهیه پیراشکی مغزدار

انواع پیراشکی خوش طعم و خوش عطر با طعم های لذیذ و فوق العاده مناسب صبحانه وعصرانه

پیراشکی مغز دار

مواد لازم 

شكر چهار قاشق غذاخورى
شير نصف ليوان
آب ولرم نصف ليوان
روغن مايع پنج قاشق غذاخورى
خمير مايع يك قاشق غذاخورى
تخم مرغ دو عدد
نمك يك هشتم قاشق چايخورى
آرد سه ليوان

مواد داخل پيراشكى : شير دو ليوان

وانيل يك قاشق چايخورى
آرد نشاسته ى ذرت نصف پيمانه
كره دوقاشق غذاخورى
شكر يك سوم ليوان


طرز تهیه

خمير مايع رو به همراه يك قاشق شكر داخل شير كه در رسپى هست به عمل مياريم، آرد رو داخل ظرفى ريخته همه ى مواد را به آن اضافه و با دست مخلوط ميكنيم، اگر خمير شل بود كمى آرد اضافه ميكنيم،خمير را دو ساعت استراحت داده و پس از اينكه پف كرد خمير را با وردنه باز كرده قالب ميزنيم و در روغن سرخ ميكنيم،

تا پيراشكى ها خنك بشن مواد داخل اون رو آماده ميكنيم، شكر و نشاسته و وانيل رو مخلوط و شير را كم كم به آن اضافه كرده روى حرارت قرار ميدهيم، وقتى مواد سفت شد كره را هم اضافه ميكنيم، بعد از اينكه خنك شد پيراشكى ها را برش زده از اين مواد داخل پيراشكى ميگذاريم


پیراشکی قاشق فوری

مواد لازم

آرد سفید قنادی یک عدد.بسته

یک سوم لیوان ..ماست شیرین

تخم مرغ یک

یک لیوان.شکر

.بکینگ پودر دو ق چ

چ.وانیل نوک ق چ


طرز تهیه

ابتدا قبل درست کردن پیراشکی داخل ماهیتابه گود روغن به ارتفاع دو سانت روغن بریزید روی شعله بزرگ با حرارت خیلی خیلی ملایم بزارید ده دقیقه بمونه تا خوب داغ بشه

برای مایه پیراشکی ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست حسابی کف کنه و پفکی بشه ..تو یک ظرف تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال دو دقیقه میزنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مابه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست …یعنی وقتی با قاشق ازش برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه

حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا ظرف دیگه سرخ بشه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه
بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه
می تونید روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا گاناش یا پودر قند بپاشید و میل کنید
این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه


 پیراشکی مغزدار شکلاتی

مواد لازم

۱ پیمانه آرد
۱٫۴ پیمانه شکر
۱ پیمانه شیر ولرم
۱ ق م خ خمیر مایه
۱ پیمانه کره نرم شده
۱٫۴ ق غ خ نمک
۲ عدد تخم مرغ
روغن به میزان لازم برای سرخ کردن


طرز تهیه

ابتدا شیر ولرم و باشکر و خمیر مایه اضافه کرده و گذاشته کنار تا عمل بیاد. بعد تخم مرغها رو با چنگال مخلوط کردم و به کره نرم اضافه کردم بعد به خمیر مایه اضافه کردم. بعد نمک و آرد رو الک کردم و کم کم بهش اضافه کردم تا حدی آرد اضافه کردم که خمیر بدست نچسبه و یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاد. بعد درب ظرف‌ رو گذاشتم تا خمیر ور بیاد حدودا ۲ ساعت زمان برد. بعد خمیر رو با وردنه پهن کنیدو قالب زده بعد داخل روغن سرخ کردم…..

حالا یه نمونه دیگه که همون پیراشکی مغزدار هست بازم مقداری از مواد برداشته گرد کرده و داخلش یه تیکه شکلات گذاشته و مواد رو بسته و اونم داخل روغن سرخ کردم


پیراشکی کرم دار

موادلازم

خمیر مایه : ۱.۵ قاشق غذاخوری

شکر : ۱ قاشق مرباخوری

آب ولرم : نصف پیمانه

آرد : ۵۰۰ گرم

شکر : ۱۰۰ گرم

نمک : نصف قاشق مرباخوری

آب گرم : ۱ پیمانه

روغن مایع : نصف قاشق غذاخوری

پیراشکی مغزدار و کرم دار

شیر یا آب جوش : ۱.۵ پیمانه

شکر : ۱۶۰ گرم

آرد : ۹۰ گرم

وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه

آب ولرم را در یک کاسه ریخته و شکر را به آن اضافه کنید و آن را در آب حل نمایید. خمیر مایه را به محلول آب و شکر افزوده، سپس در ظرف را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته تا خمیر مایه ور بیاید. توجه نمایید ولرمی آب باید در حدی باشد که دست را نسوزاند ولی با دست حس شود.

بعد از گذشت مدت زمان لازم آرد، و شکر و نمک را به خمیر مایه آماده شده اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس کم کم آب گرم را اضافه و ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. در آخر روغن را به آن افزدوه و با هم دوباره مخلوط نمایید.

روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید. سپس خمیر را درون ظرفی گذاشته و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یک محل گرم بماند تا حجم خمیر ۲ برابر شود.

مراحل تهیه پیراشکی کرم دار

بعد از این مدت زمان، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و با قالب گرد خمیر را قالب بزنید.

خمیر پیراشکی کرم دار

روی آن ها پوشانده و این بار به مدت یک ساعت خمیرهای قالب زده شده را کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شوند. و در ماهی تابه روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. خمیر پیراشکی را در روغن گذاشته تا سرخ شود.

سرخ کردن پیراشکی کرم دار

پیراشکی های سرخ شده را از وسط برش زده و کرم پیراشکی را به وسط آن تزریق کنید.

طرز تهیه کرم پیراشکی :

شیر و شکر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود، سپس وانیل را افزوده و هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.

پیراشکی مغز دار با کرم مخصوص

در طرز تهیه پیراشکی کرم دار مانند شیرینی دونات از خمیر مایه بهتر است استفاده کنید و با اضافه کردن شکر به آن زودتر خمیر مایه عمل می آید. زمانی که حباب هایی بر روی خمیر زد، خمیر مایه آماده شده است.زمانی که پیراشکی ها درون روغن سرخ می شوند بهتر است برای پف کردن پیراشکی ها با قاشق روغن بر روی آن ها بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن