آشپزی 3 سوت

طرز تهیه پیش غذا شیک وساده

موادلازم

: ژلاتین ۲۵ گرم آب سبزیجات (یا آب مرغ) ۱ فنجان سیب زمینی (آب پز، خرد شده) ۱ فنجان هویج (بخار پز، خرد شده) ۱ فنجان نخود شیرین ۴۵۰ گرمذرت نصف فنجان سس مایونز ۶ قاشق سوپخوریخامه ترش ۳ قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازمگوجه فرنگی برای تزئین گشنیز برای تزئین


طرز تهیه :۱٫ در یک ظرف کوچک، ۳ قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید ۵ دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود

۲٫ در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، مایونز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.در ظرفی دیوارداربریزد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن