آشپزی سالم

طرز تهیه چاشنی زیتون

چاشنی زیتون را همراه با غذاهای مختلفی همچون کتلت مرغ، ماهی سالمون، سبزیجات و … سرو کنید.

مواد لازم
زیتون۱ پیمانه

جعفری ۲ قاشق سوپ خوری

نعناع ۱/۲ فنجان

روغن زیتون۲ قاشق سوپ خوری

سرکه به میزان لازم


طرز تهیه

زیتون ها، جعفری، روغن زیتون، نعناع و سرکه را مخلوط کنید. روی آن نمک و فلفل بپاشید.

نکاتی در رابطه با تهیۀ چاشنی زیتون :

۱- جعفری ها و نعناع را قدری درشت خرد کنید.

۲- این چاشنی می تواند تا یک هفته در یخچال نگهداری شود.

۳- قبل از سرو، بگذارید کمی در دمای اتاق بماند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن