غذاهای دریایی

طرز تهیه چند روش پخت ماهی

بهترین روش پخت ماهی با طمع های مختلف

طرز پخت ماهی ‌در ‌فویل‌

مواد لازم
فیله ماهی ۵۷۰ گرم‌

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری‌

پودر سیر نصف قاشق چایخوری‌

فلفل‌سیاه و نمک نصف قاشق چایخوری‌

کدوسبز حلقه شده یک پیمانه‌

قارچ ورقه شده یک پیمانه‌

پیاز خرد شده یک پیمانه‌

گوجه فرنگی خرد شده یک عدد

جعفری تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری‌

ورقه فویل به اندازه لازم‌


طرز تهیه:
ماهی‌ها را به ۴ فیله تقسیم کنید و هر کدام را در مرکز یک قطعه ورق فویل به طول تقریبی ۳۰سانتی‌متر قرار دهید.

روغن زیتون را به کمک قلم‌مو به همه قسمت‌های ماهی بمالید.

پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و روی تمام سطح ماهی بپاشید.

سپس ورقه‌های قارچ و کدوسبز، گوجه‌فرنگی و پیاز و جعفری خرد شده را روی سطح ماهی قرار دهید.

در آخر ورقه‌های فویل را تا کنید و ببندید و در سینی فر قرار دهید.

بهتر است فر را نیم ساعت جلوتر روشن کنید و درجه آن هم ۲۳۰ سانتی‌گراد یا ۴۵۰ فارنهایت باشد.

پس از پختن ماهی و باز کردن فویل، می توانید روی آن را با سبزیجات تازه و برش های لیموترش یا نارنج تزیین کنید و سرو نمایید.


طرز تهیه قزل آلای سرخ شده

مواد لازم

ماهی قزل آلا ۴عدد
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
زعفران ساییده و زردچوبه(از هر کدام) ۱قاشق چایخوری
آرد ۱پیمانه
روغن مایع مقداری
کره ۸۰ گرم
برگ بو ریز ۲۰ عدد
سیب زمینی کوچک چند عدد
جعفری خرد شده کمی
گوجه فرنگی چند عدد


طرز تهیه :

آبشش های ماهی را بیرون آورده شکم آن را با چاقو برش داده داخل شکم را تمیز کنید. سپس ماهی را شسته و خشک کنید. نمک , زعفران و زردچوبه را مخلوط کنیدو داخل شکم ماهی وروی بدن ماهی پاشیده, سپس ماهی را در آرد غلطانده , مقدرای روغن در ماهیتابه ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . داغ که شد, ماهی را در روغن سرخ کنید . یک طرف ماهی که سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ کنید. نیمی از کره را در تابه دیگری ریخته برگ بو را در کره سرخ کنید . برگ بو و کره را به ماهی های سرخ شده اضافه کنید و بگذارید چند لحظه روی حرارت بماند . سپس برداشته در ظرف مورد نظر قرار داده, سیب زمینی های کوچک را در مقداری آب نیم پز نموده پوست آن را گرفته در مابقی کره تف داده در آخر به آن نمک و فلفل قرمز و جعفری خرد شده اضافه نموده و تف می دهیم . از حلقه های گوجه فرنگی برای اطراف ماهی استفاده کنید.


طرز تهیه ماهی فیله سوخاری

مواد لازم

ماهی فیله شده ۴۰۰گرم
آرد گندم یک پیمانه
تخم‌مرغ ۲عدد
آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
سویا سس ۴قاشق‌غذاخوری
آب لیمو ۴قاشق‌غذاخوری
سرکه ۳قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
روغن به مقدار لازم


طرز تهیه:
ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.

ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.

۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید. ماهی را در روغن سرخ کنید.ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن