دسر

طرز تهیه چند نوع بستنی میوه ای خانگی

بستنی خانگی با طعم عالی و بینظیر بستنی شاتوتی و توت فرنگی و بستنی موز وذغال اخته

 بستنی شاتوت

مواد لازم:

شیر ۲لیوان
شاتوت ۱/۴لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
ثعلب ۱قاشق مربا خوری
وانیل کمی


طرز تهیه:

شیر و شکر را روی گاز می زاریم تا شکر حل بشود ولی نجوشد .ثعلب را توی کمی شیر حل می کنیم .شاتوت را میکس می کنیم و وقتی دمای شیر افتاد شاتوت و ثعلب را به آن اضافه می کنیم وانیل را هم اضافه می کنیم .بستنی را در یک ظرف فلزی می ریزیم و در فریزر می زاریم .تقریبا هر یک ساعت یکبار از فریزر در میاوریم و هم می زنیم و دوباره تو فریزر میزاریم. این کار را ۵-۶ بار انجام می دهیم تا بستنی خودش را بگیرد و در آخر در ظرف مورد نظر بستنی شاتوت را سرو می کنیم .

نکته:

دو قاشق خامه هم می توانید به آن اضافه کنید.


 بستنی توت فرنگی

مواد لازم

خامه زده شده سرد ۲ پیمانه
شیر عسلی ۴۰۰ گرم
اسانس وانیل ۳/۴ قاشق چایخوری
توت فرنگی ۱/۲ کیلوگرم
شکر ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه 

توت فرنگی ها را به خوبی بشویید و تمیز کنید. توت فرنگی ها را نصف کرده و سپس آن ها را در یک میکسر یا غذاساز بریزید.

به کمک غذاساز توت فرنگی ها را خرد و ریز نمایید. حالا آن ها را به یک شیر جوش یا قابلمه کوچک منتقل کنید.

سه قاشق شکر را به توت فرنگی اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید.

:
در این مرحله از تهیه بستنی توت فرنگی باید مخلوط توت فرنگی و شکر را با هم ترکیب کنید و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۶ دقیقه توت فرنگی ها روی حرارت بجوشند.

پس از گذشت این مدت، حرارت را خاموش کنید. قابلمه را در کناری بگذارید تا از حرارت آن کم شود. سپس به مدت یک ساعت مخلوط توت فرنگی را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

خامه فرم گرفته، شیر عسلی و اسانس وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید. با همزن دستی به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید تا به غلظتی مشابه با عکس زیر برسند.

مخلوط توت فرنگی سرد را از یخچال بیرون بیاورید و به مخلوط خامه و شیر اضافه کنید.

با همزن دستی به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه مخلوط را به آرامی بهم بزنید. سپس مخلوط را در یک کاسه مناسب یا ظرف بستنی بریزید و در فریزر قرار دهید.

:
بستنی توت فرنگی باید حداقل ۸ ساعت در فریزر بماند. پس از ۸ ساعت، آن را سرو کنید و لذت ببرید.

نکات 

 روش دیگری هم هست که در آن بستنی توت فرنگی با ثعلب تهیه میشود. این دستور به دلیل نیاز به پخت دارد و در آن از زرده تخم مرغ استفاده میشود. این روش تهیه را میتوانید در وبلاگ آشپزخانه کوچک من بخوانید.

 بستنی توت فرنگی با تزیین جذاب تر می شود. میتوانید برای تزیین این بستنی از تکه های توت فرنگی تازه، ترافل های رنگی، مربا توت فرنگی و یا سس توت فرنگی استفاده کنید.

 این بستنی خونگی مثل بستنی چوبی پسته ای، بستنی یخی هندوانه یا بستنی یخی طالبی، نیازی به قالب خاص یا چوب بستنی نداره. میتونین اون رو توی هر ظرفی که دوست دارین، سرو کنین.


بستنی موز و زغال اخته

مواد لازم

۱ پیمانه زغال اخته

۱/۲ عدد لیمو

۳ قاشق سوپ خوری شکر

۴ عدد موز

ماست کم چرب ۲ ق غ


طرز تهیه

تعداد موز ها می تواند بین ۳ تا ۴ عدد باشد (حدودا ۴۵۰ گرم موز لازم خواهید داشت).

– ترجبحا از ماست کم چرب استفاده کنید.

آب لیمو را از قبل بگیرید.

در یک غذاساز , موز را پوره کنید تا نرم شود.ماست ,شکر و آب لیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید.نیمه ای از مخلوط را بردارید و کنار بگذارید.
زغال اخته ها را به غذاساز اضافه و مخلوط کنید.مخلوط زغال اخته و نیمه ی دیگر مخلوط ماست را در ۱۰ قالب بستنی ۱/۳ پیمانه ای تقسیم کنید . از سیخ چوبی استفاده کنید و دو ترکیب را با هم مخلوط کنید و چوب بستنی ای داخل آن قرار دهید و حدود ۸ ساعت آن ها را در فریزر نگه دارید .
قالب ها را در آب داغ فرو برده و بستنی ها را بیرون بیاورید .

نکته
۱- برای تهیه ی این دستور از موز و زغال اخته های رسیده و تازه استفاده کنید.


بستنی انار

مواد لازم

برای ۸ نفر:

انار بزرگ: ۲ عدد

لیمو ترش (لیمو شیرازی): یک عدد

شکر: ‌یک و نیم پیمانه

خامه غلیظ: ۲ پیمانه


طرز تهیه:

با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).

مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.

به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.

به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.

مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.

بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن