آش و سوپ

طرز تهیه آش جوش بره

آش جوش یا جوش بره یکی از آشهای محلی استان سمنان

مواد لازم

آرد گندم : ۳ پیمانه
آب : به مقدار لازم
خمیر مایه : به مقدار لازم
لوبیا : ۱ پیمانه
نخود : ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۱ پیمانه
کشک : به مقدار دلخواه
سبزی آش : به مقدار دلخواه
فلفل : به مقدار دلخواه
نمک : به مقدار دلخواه


طرز تهیه خمیر:

ابتدا آرد را با آب ورز می دهیم تا زمانی که به دست نچسبد.

سپس خمیر را روی سینی پهن می کنیم و به شکل قالب های مربعی شکل برش می دهیم.

سپس گوشت چرخ کرده را که با پیاز سرخ شده همراه با سیزی خرد شده داخل قالب های مربعی شکل می ریزیم و قالب خمیر را می بندیم.

نخود و لوبیا را به ظرف آب در حال جوش اضافه می کنیم و وقتی نخود و لوبیا کمی نرم شدخمیرهای درست شده را هم به آن اضافه می کنیم.

بعد از ۴۰ دقیقه جوشیدن مقداری کشک به آن اضافه می کنیم .

پس از ۱۰ دقیقه غذا حاضر است.

برای تزیین مقداری نعنا خشک را در روغن تفت داده همراه با پیاز سرخ شده روی غذا می ریزیم

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید