آشپزی رژیمی

طرز تهیه چند نوع خوراک با کدو سبز

دستور پخت چند نوع غذا با کدو سبز بسیار خوشمزه و رژیمی و بدون گوشت

 کدوی تنوری

مواد لازم :

۴ عدد کدوی متوسط
یک عدد پیاز کوچک خرد شده
یک حبه سیر ریز شده
یک چهارم فنجان جعفری خرد شده
چهار ساقه کرفس خرد شده
دو قاشق سوپ خوری کره
یک فنجان پنیر کاتج
یک عدد تخم مرغ زده شده
سه چهارم قاشق چای خوری پونه
نمک و فلفل
نصف فنجان پنیر چدار رنده شده


طرز تهیه :

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید . در یک ظرف بزرگ کره را آب کنید . پیاز ، سیر و کرفس را در آن سرخ کنید تا ترد شوند . پنیر ، تخم مرغ ، پونه ، جعفری ، نمک و فلفل را به آن بیفزایید . کدوها را بصورت طولی از وسط نصف کنید . کدوها را روی سینی روغنی فر قرار داده و روی آن را با فویل پوشانده و به مدت ۱۵ دقیقه آن را بپزید . سپس آن را از فر بیرون آورده و مخلوط پنیر را روی آن بریزید . دوباره در فر گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر آن را بپزید . روی آن را پنیر چدار بریزید .

 


خوراک کدو

مواد لازم :

دو عدد کدوی متوسط پوست کنده و خرد شده
دو عدد تخم مرغ زده شده
یک چهارم فنجان شیر
یک قاشق چای خوری بکین پودر
دو قاشق سوپ خوری آرد
دو فنجان پنیر رنده شده چدار
نصف فنجان پیاز رنده شده
یک چهارم فنجان فلفل سبز خرد شده
دو حبه سیر له شده


طرز تهیه :

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید . کدوها را بخار پز یا آب پز کنید . آب آنها را گرفته و کنار بگذارید تا خنک شوند . در یک کاسه متوسط ، تخم مرغ ها ، شیر ، بکین پودر ، پنیر ، پیاز ، فلفل سبز و سیر را با هم مخلوط کنید . کدوها را به آن بیفزایید . آن را در سینی روغنی شده بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید


 مجور کدو

مواد لازم

كدو ۵۰۰ گرم
پنير سفيد ۱۵۰ گرم
تخم‌ مرغ دو عدد
آرد گندم دو قاشق غذاخوری
روغن مايع دو تا سه قاشق غذاخوری
شويد خردشده دو تا سه قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:

اين غذا يكي از اصلي‌ترين غذاهاي شهر كرمان مي‌باشد كه اميدوارم از آن لذت كافي را ببريد چون اين غذا از مواد اوليه آسان و كم هزينه‌اي تهيه مي‌شود.
ابتدا كدوها را رنده نموده، بعد تخم‌مرغ‌ها را به آن مي‌افزاييم. در ظرفي جداگانه آردگندم و شويد را مخلوط كرده و به كدوها اضافه مي‌كنيم. در مرحله آخر پنير رنده شده را افزوده، نمك و فلفل به آن زده و ظرف مناسب‌ فر را با روغن مايع كاملا چرب كرده و تمام مواد را داخل آن مي‌ريزيم و به مدت ۳۰ دقيقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد مي‌گذاريم تا روي آن طلايي شود و سپس سرو مي‌نماييم.


 کدو ورقه‌ ای

مواد لازم

كدو سه عدد
پودرسير يك قاشق چايخوری
تخم‌ مرغ پنج عدد
روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:

كدو را خوب بشوييد و آن را با پوست حلقه‌حلقه كنيد سپس در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد. بعد تخم‌ مرغ‌ها را با نمك، فلفل و پودرسير مخلوط كرده، كدوها را كف تابه چيده و مخلوط گفته شده را روي آن مي‌ريزيم و در تابه را گذاشته تا بپزد. (اين غذا بسيار سريع آماده شده و طعم مطبوعي دارد)


مافین کدو

موادلازم

سيب‌ زميني يك عدد
كدو و تخم مرغ از هر کدام دو عدد
آرد چهار قاشق سوپخوری
كره دو قاشق سوپخوری
شير يك پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:

سيب‌زميني و كدوها را نگيني خرد كرده و در كره تفت مي‌دهيم تا كمي سرخ شود. نمك و فلفل مي‌زنيم. در ظرف ديگري تخم‌مرغ‌ها، آرد و شير را با هم مخلوط كرده و مي‌زنيم تا يك‌دست شود بعد به كدو اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم. قالب مافين‌ها را چرب كرده و كمي آرد مي‌پاشيم و مايه را در آنها مي‌ريزيم و در فري كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت ۲۵ دقيقه قرار مي‌دهيم. برای اطمینان از پخت داخل مافین خلال دندان وارد كرده اگر چيزي به آن نچسبد آماده است.


بورک کـدو

مواد لازم

كدو دو عدد
پياز يك عدد
قارچ ۱۰۰ گرم (هفت عدد)
شويد خردشده دو قاشق غذاخوري
روغن دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
پنير ليقوان ۷۰ گرم

مواد لازم مياني:

آرد سه پيمانه
شير يك پيمانه
روغن نصف پيمانه
مايه خمير ۱۰ گرم
سفيده تخم‌ مرغ يك عدد
نمك يك قاشق چايخوری


طرز تهيه:

آرد، مايه خمير و نمك را با هم مخلوط كرده وسط آن يك حفره ايجاد كنيد روغن، شير و سفيده تخم‌مرغ را ريخته و آرام‌آرام با آرد مخلوط كرده تا خمير به دست نچسبد. خمير را پنج دقيقه ورز داده سپس روي آن دستمال تميزي كشيده و در محيط آشپزخانه يك‌ساعت استراحت دهيد. در اين مدت پياز را خرد كرده و كمي تفت دهيد تا نرم شود. قارچ خردشده را ريخته و تفت دهيد تا آبش كشيده شود. كدوها را رنده‌كرده و به مواد اضافه و كمي ديگر به تفت دادن ادامه دهيد. نمك و فلفل زده و در آخر پنير و شويد را ريخته و هم زده و حرارت را خاموش كنيد و اجازه دهيد خنك شود. از خمير به اندازه گردو برداشته و گرد باز كنيد و از مايه كدو كمي روي آن ريخته، لبه‌ها را بسته و سپس رول كنيد و در سيني چرب شده بچينيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ ماليده و كنجد بپاشيد و در فر ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۲۰ الي ۲۵ دقيقه قرار دهيد.

نکته.

مواد لازم رويه:
زرده تخم‌ مرغ يك عدد
كنجد به ميزان لازم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن