آشپزی فوری با ماکروفر

طرز تهیه چند نوع خوراک مرغ با ماکروفر

انواع پخت مرغ با ماکروفر چیپس و پنیر فیله مرغ و گالانتینه مرغ ورولت مرغ و مرغ مکزیکی

چیپس و پنیر فیله مرغ در مایکرویو:

مواد لازم  

سوپر چیپس یا چیپس ساده:۱بسته
قارچ:۲۰۰ گرم
فیله مرغ پخته:۱۰۰ گرم
کالباس(به هر طعم دلخواه ):۱۰۰ گرم
نخود و ذرت پخته:مقداری
پنیر پیتزا:۱۵۰ گرم
پنیر گودا یا بلوچیز:به مقدار کم برای طعم بهتر


طرز تهیه

برای درست کردن این چیپس همه مواد را از قبل بپزید جز قارچ را،

قارچ ها را هم با یک حبه سیر خرد شده تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.

کالباس را به صورت باریک و دراز خرد کنید و مرغ پخته شده را هم با چاقو ریز کنید.

ظرف گرد پیرکسی را انتخاب کنید و ته آن را با یک ردیف چیپس بپوشانید و از مواد آماده شده

از هر کدام مقداری روی چیپس ها میریزیم سپس یک لایه از پنیر رنده شده روی مواد میریزیم و دوباره یک لایه چیپس را روی مواد می پوشانیم

و این ترتیب را دوباره انجام میدهیم تا در مرحله آخر پنیر را روی مواد بپوشانید.

با کف دست روی مواد فشار دهید تا هم چیپس ها خرد شوند و هم مواد بهم بچسبند.

ظرف را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با قدرت بالا در مایکرویو قرار دهید تا پنیرها آب شوند.

اگر هم بخواهید روی پنیر ها طلایی شود میتوانید از گریل مایکرویو استفاده کنید.

 

گالانتینه مرغ:

مواد لازم:

برنج پخته شده : ١/٥ لیوان ( پخت برنج رو قبلا گذاشتم)
زرشک:١٠٠ گرم
مغز گردو :١٠٠ گرم
خلال پسته : به میزان لازم
ابلیمو، نمک و فلفل : به میزان لازم
کره :٥٠ گرم
اب زعفران ، روغن مایع ( یا کره) ؛ به میزان لازم
مرغ درسته ی ١/٥ کیلویی ا عدد
پیاز داغ : ٣ ق
( گوجه فرنگی و پوست پرتقال خلال شده ) اگه علاقه داشتین


طرز تهیه

مرغ را باید بی استخوان کنید بدون اینکه مرغ تکه شود و در پیاز و ابلیمو وزعفران ١ روز بگذارید مزه دار شود ( میتوانید داخل شکم مرغ را بانمک و فلفل و سس مایو نز مزه دار کنید که خیلی خوشمزه تر میشه)

برنج پخته شده ، زرشک، کره ، پیاز داغ و مغز گردو را با هم مخلوط کرده و داخل شکم و کتف و ران مرغ را با مواد پر میکنیم و روی مرغ را با روغن مایع ( کره ) و زعفران اغشته کرده و برای مرغ ١/٥ کیلویی ٣٠ دقیقه از ترکیب گریل با ماکرو ٥٤٠ وات روی سه پایه کوتاه ( در سولاردام از ترکیب co4 ) 250 درجه ثابت است) با ماکرو ٦٠٠ وات ٣٠ دقیقه استفاده میکنیم

نکته

: ١- مرغ را روی ظرف پیرکس گذاشته و ظرف را روی سینی دستگاه میگذاریم
٢- در حین پخت ١ تا ٢ بار از کره و زعفران با فرجه روی مرغ میزنیم
٣- بعد از پر کردن مواد داخل مرغ باید شکم مرغ را بدوزیم


رولت مرغ:

مواد لازم:

سينه مرغ درشت: ١ عدد كامل
پنير صبحانه:٥٠ گرم
سبزي( تلخون، مرزه، جعفري، نعناع) :٢٠٠ گرم
ابليمو، نمك ، فلفل و پودر سير : مقداري

نكته؛

بجاي سبزي ميتوان از هويج استفاده كرد.


طرز تهيه:

گوشت سينه مرغ را بدون اينكه قسمتي از أن جدا شود با كمك چاقو برش زده و پهن كنيد ( بايد برش جوري بأشد كه بدون تكه كردن سينه أن را نازك كنيم ) و روي كيسه فريزر باز كنيد و نمك و فلفل ، ابليمو بزنيد بعد پنير رنده شده را با سبزي ( يا هويج اب پز و پوره شده ) مخلوط كرده و روي مرغ ميريزيم و روي أن پودر سير ميپاشيم

سپس با كمك كيسه فريزر تمام گوشت را لوله ميكنيم ته و سر رولت را با استيك كوب محكم ميكنيم و براي اينكه رولت باز نشود از خلال دندان استفاده ميكنيم و مرغ را ( بدون كيسه فريزر) داخل ظرف پيركسي قرار ميدهيم و در ماكرو ويو ٥٤٠ وات ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ( در دستگاه سولاردام از ٦٠٠ وات ماكرو ٨ الي ١٠ دقيقه زمان ميدهيم ) و بعد رولت را به كمي كره و زعفران اغشته كرده و روي سه پايه بلند ٨ دقيقه گريل بدون درپوش قرار ميدهيم ( در سولاردام gr-1 روي سه پايه بلند ٨ دقيقه بدون در پوش)

نكته :

١: ميتوان در صورت تمايل از تكه هاي ژانبون مرغ داخل رول مرغ استفاده كرد
٢- براي اينكه رولت ما باز نشود ميتوان خلال دندان از سلفون استفاده كرد و كل رولت را سلفون پيچ كرد و سر و ته أن را بپيچانيم خوب گره بزنيم و با چاقو چند سوراخ روي سلفون إيجاد كنيم كه هوا خارج شود


 مرغ مکزیکی با ماکروفر

مواد لازم 

گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
خامه ۵۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
آب گوجه فرنگی ۳۵۰ گرم
ذرت کنسرو شده ۱۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم
سیر کمی
نمک کمی
فلفل کمی
ادویه کمی


طرزتهیه :

ابتدا کره را در یک ظرف گود مناسب ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰ % داخل مایکروفر قرار دهید. سپس سیر، پیاز، فلفل سبز و قرمز را که خرد کرده اید داخل کره بریزید و روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید، به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس مرغ آغشته به ادویه را به مخلوط اضافه کنید و آب گورجه فرنگی،

رب گورجه، قارچ، نمک و فلفل روی آن ریخته و درب ظرف را گذاشته و به مدت ۵-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید سپس ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و مرغ را از آن خارج بنمایید و سس را با خامه مخلوط نمایید. مرغ را داخل ظرف برگردانید و روی آن را با جعفری خرد شده بپوشانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن