مرباجات

طرز تهیه چند نوع مارمالاد جدید

دستور پخت مارمالاد خوشمزه خانگی مناسب صبحانه وانواع دسرها

مارمالاد گلابی در منزل

این مارمالاد هم به سادگی بقیۀ مارمالادها تهیه می شود و هم بسیار خوشمزه است.

مواد لازم 

گلابی ۳ کیلو گرم
شکر ۱.۵ کیلوگرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
ژلاتین ۳ ورق
آبلیمو نصف استکان


طرز تهیه 

پوست گلابی را می کنیم و هسته ها و قسمت سفت وسط آن را خارج می کنیم. آنها را خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. روی آن آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بپزد.
گلابی های پخته را با ماشین یا دستی له می کنیم. سپس شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم چند ساعت بماند. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. سپس ژلاتین حل شده و آبلیمو را داخل آن می ریزیم و پس از ۲ الی ۳ جوش، مارمالاد را از روی حرارت بر می داریم.
مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.


مارمالاد نارنگی

مارمالاد نارنگی ترش و شیرین و بسیار خوش عطر است. اگر مارمالاد ترش دوست دارید شکرِ این دستور را کم تر بریزید.

مواد لازم 

مغز نارنگی ۱ کیلو گرم
شکر ۱ کیلو گرم
ورق ژلاتین ۳ الی ۴ ورق


طرز تهیه 

منظور از مغز نارنگی این است که پوست نارنگی را بگیریم و پوست دوم آن را نیز جدا کنیم و هسته های آنها را نیز بگیریم. پس از اینکه مغز نارنگیها را در آوردیم، آنها را داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر را روی آن می ریزیم و مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا شکر آن به جوش آید و مارمالاد کاملاً غلیظ شود.

ورقه ژلاتین، را در آب جوش حل می کنیم. پس از اینکه مارمالاد کاملاً غلیظ شد، ورق ژلاتین آب شده را داخل آن می ریزیم و سپس کمی رنده پوست پرتقال و یا نارنگی را داخل آن می ریزیم و پس از ۲ الی ۳ جوش آن را از روی حرارت بر می داریم.


مارمالاد گل محمدی

گل محمدی عطر و بویی دارد که هوش و حواس هر کسی را مدهوش خودش می کند.مارمالاد گل محمدی نیز از این قائله مستثنا نیست.

مواد لازم 

مارمالاد گل‌ محمدی
گل محمدی خشک:۵۰ گرم
آب سرد:به مقدار لازم
یخ:۳ کیلوگرم
شکر:یک کیلوگرم
آب برای پختن مارمالاد:۲ لیوان
گلاب:یک لیوان
رنگ خوراکی صورتی:۲ قطره


طرز تهیه 

گلبرگ ها و کاسبرگ های گل محمدی را جدا کنید.
گلبرگ ها را داخل یک ظرف ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید به طوری که روی گل ها را بپوشاند.
به اندازه یک کیلوگرم از یخ را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت داخل آب باقی بماند.
گلبرگ ها را نیم ساعت به نیم ساعت زیر و رو کنید تا گلبرگ های رویی خشک نشود.

در این مرحله گلبرگ ها را داخل آبکش بریزید و زیر شیر آب سرد بگیرید سپس دوباره داخل ظرف ریخته و دوباره آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید. این عمل را دو تا سه بار تکرار کنید و هر بار اجازه دهید گلبرگ ها یک ساعت داخل ظرف باقی بماند و بعد دوباره آنها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
بعد از دو، سه بار شست وشو با آب سرد گلبرگ ها را داخل ظرف مسی بریزید و ۲ لیوان آب را هم به آنها اضافه کنید.
در این مرحله اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه و با حرارت ملایم پخته شود.

بعد از پخت بگذارید مارمالاد شما سرد شود. بعد از سرد شدن آن را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
بعد از مخلوط شدن، ترکیب را دوباره داخل ظرف بریزید و شکر را همراه یک لیوان گلاب به آن اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید.

سپس مارمالاد را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعد از اینکه مارمالاد را از یخچال بیرون آوردید آن را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید یک ساعت بپزد.
بعد از پخت یک پارچه سفید نخی را مرطوب کنید و در قابلمه را داخل آن بپیچید و به حالت دم کنی روی قابمله بگذارید تا یک ساعت دیگر هم بپزد.
بعد از پخت یک ساعته حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مارمالاد کاملا خنک شود.
در مرحله آخر رنگ خوراکی را به مارمالاد اضافه کنید.

نکته

برای هم زدن مربای مارمالاد حتما از قاشق های چوبی استفاده کنید چون قاشق چوبی مربا را سیاه نمی کند.


مارمالاد زردآلو

برای تهیه “مارمالاد زردآلو” خوشمزه و بی نظیر در خانه

مواد لازم 

زعفران آبگرفته غلیظ :۲ قاشق غذاخوری
زردآلو: ۱ کیلو
پودر ژلاتین : ۱ قاشق مرباخوری پر
شکر :۱ کیلو
آبلیمو :۱ قاشق سوپخوری
گلاب :۱ قاشق سوپخوری


طرز تهیه

زرد آلو های رسیده و شیرین را پس از شستن از وسط نصف کنید و هسته آن را در بیاورید.سپس در دستگاه غذا ساز بریزید تا له شوند ولی آب نیندازند.

زرد آلوهای له شده را در ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و غلیظ شود. بعد زعفران را به آن اضافه کنید. در این فاصله پودر ژلاتین و گلاب را به روش بن ماری روی بخار کتری حل کنید و وقتی مارمالاد قوام کافی را بدست آورد

آبلیمو را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.سپس گلاب و ژلاتین حل شده را به مارمالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه مارمالاد زرد آلو خنک شد آن را در ظرف یا شیشه مورد نظر بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگه دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن