Uncategorizedنوشیدنی ها

طرز تهیه چند نوع نوشیدنی جدید وآسان برای تابستان گرم

نوشیدنی سالم برای آرامش واسترس

نوشیدنی خنک با چایی سبز با طالبی

دو پیمانه طالبی از پیش یخ‌زده
دو قاشق چای‌خوری چای ماچا(چایی سبز ساییده شده)
نصف پیمانه انواع توت‌فرنگی و انگور فرنگی سرخ و سیاه و توت سیاه و …
نصف پیمانه شیر (نارگیل یا بادام بهتر است)
کمی بادام پوست‌کنده
یک قاشق چای‌خوری پذر کتان ساییده
کمی دارچین یا یک ادویه نسبتا گرم
یک حبه زنجبیل (دلبخواه)
کمی موز یخ‌زده (دلبخواه)
نصف آووکادو (دلبخواه)

طرز تهیه

همه مواد را غیر از توت‌ها، بادام و تخم کتان در مخلوط‌کن یا آسیاب برقی می‌ریزیم و با دور تند می‌چرخانیم تا شبیه سوپ شود. نباید آبکی باشد و نباید هم خیلی سفت شود.

بعد از آماده‌شدن موادی را که نگه داشتیم روی  نوشیدنی داخل لیوان  می‌ریزیم.


نوشیدنی خنک؛ چای سبز و زردآلو

مواد:لازم

– یک پیمانه چای سبز دم‌کرده سردشده در یخچال
– یک پیمانه ماست ساده کم‌چرب
– یک پیمانه پوره انبه خنک‌ شده
– یک پیمانه زردآلوی رسیده خردشده
– دو قاشق چای‌خوری آب لیموی تازه گرفته‌شده
– یک تا دو قاشق غذاخوری تخم‌شربتی از قبل خیسانده‌شده
– یخ


طرز تهیه

تخم‌شربتی باید از نیم ساعت قبل، در دو سوم پیمانه‌ آب خیسانده شده باشد تا لعاب پس داده باشد. بعد از آماده شدن نوشیدنی، کافی‌ است تخم‌شربتی را به نوشیدنی اضافه کنیم و با قاشق، هم بزنیم.

 

۱-  دم‌کردن چای سبز  چای باید فبل از تهیه نوشیدنی، خنک شده باشد.

۲- همه مواد را (به جز یخ و تخم‌شربتی) در مخلوط‌کن می‌ریزیم. روی حالت متوسط برای دو دقیقه می‌گذاریم تا مواد یک‌دست شوند.

۳- در آخرین لحظه تخم شربتی و یخ را هم اضافه می‌کنیم، یک دور کوچک چند ثانیه‌ای می‌زنیم و در لیوان، می‌ریزیم.


موخیتو توت‌فرنگی با عطر نعنای تازه

مواد لازم

– برای هر نفر، سه تا پنج توت‌فرنگی

– چهار تا پنج شاخه نعنای تازه

– برای هر نفر نصف لیمو ترش تازه

– یک پیمانه آب گازدار

– عرق نعنا نیم پیمانه (دلبخواه)

برای شربت:

– یک پیمانه شکر نرم و ریز

– یک پیمانه آب

– یک پیمانه نعنای کوبیده یا کمی ساطوری

– دو تا سه قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه


توت‌فرنگی در این نوشیدنی خودش شیرین است ولی این شربت ساده معمولا با آن نوشیده می‌شود. اگر دوست‌دارید شیرین‌تر شود، می‌توانید با کم و زیادکردن اندازه شکر، مزه را تنظیم کنید.

روش اول:

۱- توت‌فرنگی‌ها را دو بخش می‌کنیم؛ تعدادی باید خوب کوبیده شوند و تعدادی فقط از وسط نصف شوند.

۲- توت‌فرنگی‌ها (تعدادی که دوست داریم) در کاسه یا پارچ با چنگال له می‌شوند. نعنا در هاون کوبیده می‌شود. بعد همه مواد را در پارچ ریخته و آنقدر هم می‌زنیم تا شکر حل شود. (برای این روش باید مزه شیرینی کنترل‌شده شکل بگیرد و نباید همه شکر را ناگهان خالی کنیم. همینطور یک پیمانه‌ آب مربوط به شربت، حذف می‌شود و به جای آن آب گازدار و عرق نعنا می‌ریزیم.)

بعد از حل شدن مواد، نصف لیوان‌ها را پر از یخ کرده و موخیتو را روی یخ‌ها رها می‌کنیم.

روش دوم:

۱- در یک قابلمه یا ماهیتابه کوچک، شکر و آبلیمو و آب را با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا مواد در هم حل شوند.

۲- قابلمه را از روی شعله برداشته و نعنا را در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا زمان خنک‌شدن مایع، نعنا جان‌مایه‌اش را به دل شربت بسپارد.

 

۳- بعد از سردشدن مایع، آن را از یک صافی کوچک رد می‌کنیم و برگ نعنا را دوباره در شربت می اندازیم.

۴- این شربت نعنا را در یک پارچ یا لیوان بزرگ می‌ریزیم. چند تا از توت‌فرنگی‌ها را اضافه می‌کنیم و با چنگال کمی له می‌کنیم تا رنگ مایع سرخ شود. از نعنای باقیمانده قبلا ساطوری شده هم به مایع داخل پارچ اضافه می‌کنیم. عرق نعنا را می‌ریزیم. لیموی معطل را هم در پارچ می‌فشاریم. مواد را خوب هم می‌زنیم یا با قاشق بزرگ فشار می‌دهیم. می‌توانیم همه این کارها را جداگانه در هر لیوان برای هر فرد انجام دهیم و با مقدار زیادی یخ کار را تمام کنیم.

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن