آشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع پیراشکی فانتزی

چند نوع پیراشکی خوشمزه ساده خانگی پنیر ترد کبابی وپیراشکی مرغ وکالباس با پنیر

پنیر ترد کبابی

مواد لازم 

دو برش نان تست فرانسوی یا نان ساندویج

کره نرم شده

پنیر رنده شده به انتخاب شما: پنیر چدار، جک، پنیرسوئیسی


طرز تهیه

پنیر را کاملا رنده کرده و کنار می گذاریم،

کره را آب کرده و نان تست ها را کاملا با کره آغشته می کنیم.

روی نان تست ها را کاملا با پنیر رنده شده پر می کنیم.

نان تست ها را روی هم قرار می دهیم.

در یک ماهی تابه مقداری آب ریخته یا کمی آن را چرب می کنیم و هر دو طرف نان تست ها را سرخ می کنیم تا جایی که طلایی رنگ شود.


پیراشکی مرغ 

مواد لازم 

سینه مرغ : ۲عدد
روغن زیتون
نمک و فلفل : به مقدار لازم
کرفس خرد شده : یک چهارم فنجان
سس تند : یک چهارم فنجان
ماست یونانی بدون چربی : ۱۷۰ گرم
سیر خرد شده : ۴ حبه بزرگ
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
نان گندم (میتوانید با استفاده از آرد خودتان این نان ها را درست کنید) : ۶ عدد
پیاز قرمز : نصف پیاز بزرگ یا یک پیاز متوسط
پنیر رنده شده چدار : یک فنجان
روغن نارگیل : ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه

سینه های مرغ را به صورت درسته در کباب پز ، یا ماهیتابه های رژیمی با استفاده از مقدار کمی روغن زیتون سرخ کنید ، نمک و فلفل را روی سینه ها به مقدار لازم بپاشید ، بعد از ۴ دقیقه مرغ ها را برگردانید تا هر دو طرف بپزد.

بعد از خنک شدن مرغ ها آنها را به قطعات مربعی کوچک تقسیم کنید.

در یک کاسه بزرگ کرفس خرد شده را به قطعات مرغ اضافه کنید ، در صورت امکان از روغن نارگیل استفاده کنید ، چرا که طعم و مزه خاصی به پیراشکی شما خواهد داد ، اگر روغن نارگیل در دسترستان نباشد ، از روغن زیتون در این مرحله استفاده کنید.

سس تند را کمی گرم کنید و رقیق کنید(مواظب باشید بیش از حد رقیق نباشد) و آن را به مواد موجود در کاسه بزرگ اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

. در یک کاسه دیگر ماست یونانی ، سیر ، نمک به اندازه یک دوم قاشق چای خوری و آبلیمو را مخلوط کنید و سس پیراشکی را به این ترتیب درست کنید.

نان های خود را در یک سطح صاف پهن کنید ، یک سمت نان را یک لایه نازک از سسی که درست کردید ، پوشش دهید ، سپس مواد اصلی پیراشکی را روی سس بریزید.

در مرحله بعد اول مقداری پیاز و سپس پنیر چدار را روی مواد بریزید.

. سمت دیگر نان را به روی مواد برگردانید و در تابه رژیمی آنها را سرخ کنید ، برای هر طرف ۲ دقیقه کافی است.

. سس باقی مانده را کنار بشقاب پیراشکی ها بریزید .


پیراشکی کالباس

مواد لازم

روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
انوع فلفل: یک الی دو فنجان
ژامبون گوشت: ۱۲ عدد برش نازک
کالباس:۱۲ عدد برش نازک
خمیر مخصوص پیتزا پیراشکی: ۲۴ عدد
پنیر پیتزا: یک و نیم فنجان


طرزتهیه

در این غذا ژامبون گوشت لایه لایه قرار داده میشود ودر هر لایه از کالباس ، انواع فلفل ،پنیر پیتزا قرار داده می شود این غذا بسیار خوشمزه و غذایی ایتالیایی است

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ظرف ریخته و در حرارتی متوسط به بالا قرار دهید

سپس از انواع فلفل را در روغن ریخته کمی تفت دهید تا کی مایل به سیاه شوند

در این مرحله قالب را چرب کنید و خمیر حاضری مخصوص پیتزا پیراشکی را در ظرف قرار دهید

یک لا یه ژامبون یک لایه کالباس را روی ژامبون قرار دهید

و حالا نوبت پنیر پیتزا هستش روی لایه ها یک لایه پنیر پیتزا قرار دهید.

دوباره روی همه ی لایه یک لایه خمیر مخصوص پیتزا پیراشکی قرار دهید و فلفل های تفت داده شده را روی آن بریزید

.و حالا دوباره نوبت پنیر پیتزا هستش.

به مدت ۱۱-۱۳ دقیقه در دمای۳۷۵درجه قرار دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن