Uncategorizedآشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع پیش غذا

دستور پخت چند نوع پیش غذا لذیذ خوشمزه ومتنوع بابا غنوش وقارچ با طعم سیر و فلفل و دیپ نخود و بادمجان

باباغنوش ،  پیش غذا یه غذای کامل عربی

رژیمی و بدون گوشتی طعمی شبیه میرزا قاسمی داره اما  بیشتر شبیه سالاد بادمجون و بورانی بادمجون هست
جعفری و روعن زیتون و آب لیمو سلیقه ای 

موادلازم

حدودا برای ۳ نفر
بادمجان ۳ عدد
ارده ۳ تا ۴ ق غ
ماست ۲ ق غ
سیر ۳ حبه
آب لیمو ۲ ق غ
جعفری به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
نمک و فلفل به میران لازم


طرز تهیه

بادمجون ها رو شستم و روشون شیارهایی ایجاد کردم برای پخت بهتر ، روی گاز کباب کردم روی شعله ، شعله پخش کن قرار دادم این طور هم گاز کمتر کثیف میشه. می تونین
توی فر هم بزارین و کباب کنین . بعد پوستش رو جدا کردم .
داخل غذاساز بادمجون های کباب شده ، ارده ، ماست ، سیر رو اضافه کردم و میکس کردم . جعفری و یه کم آب لیمو هم اضافه کردم و نمک و فلفل اضافه کردم و در آخر بنا به علاقه کمی روغن زیتون ریختم .
یه گوجه فرنگی رو هم پوستش رو جدا کردم و نگینی خرد کردم و کنارش ریختم .

قارچ با طعم سیر و فلفل یک غذای ساده و حاضری محبوب اسپانیایی ها است که تهیه آن بسیار راحت و فوری است. از این غذا می توانید به عنوان شام در منزل یا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید. ترکیب طعم قارچ با سیر همواره فوق العاده است.

این غذا را می توانید با نان مصرف کنید.


قارچ با طعم سیر و فلفل

مواد لازم:

روغن زیتون ۳ ق غ

کره ۵۰ گرم

قارچ دکمه ای ۱۵۰ گرم

سیر له شده۲ حبه

فلفل قرمز تازه یک عدد

فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم

جعفری تازه و خرد شده به میزان لازم

آبلیمو چند قطره


طرز تهیه:

روغن زیتون و کره را داخل ماهی تابه بریزید. شعله کم را روشن کنید تا روغن به آرامی گرم شود و کره آب شود. شعله را بیشتر کنید و سیر و فلفل و قارچ را داخل ماهی تابه ریخته و تفت دهید تا قارچ ها نرم شود. حدود پنج دقیقه زمان برای این کار کافی است. سپس آبلیمو و جعفری را نیز اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. نوش جان

نکته :
در مدت تفت خوردن درب ظرف باید باز باشد.

 می توانید فلفل ها را حذف کنید و بقیه مواد را استفاده کنید..


دیپ نخود و بادمجان

مواد لازم

نخود پخته یا کنسرو بدونه آب : ۱ لیوان

بادمجان کبابی : ۱ عدد

ارده : ۲ تا ۴ ق غ

سیر اگه له شده   ۱ ق چ

نمک و فلفل : به میزان لازم


طرز تهیه

همه اینا رو با هر دستگاهی که دم دستتونه حسابی له  میکنید

اگه خیلی غلیظه یا با اردهیا آب نخود کمی توش بریزید

و به صورت سنتی یا هر جور که دوست دارید تزیین میکنید و با نون پیتا برشته شده یا کراکرهای نمکی سرو کنید.


دیپ اسفناج

مواد لازم

نخود پخته ۱ ليوان

اسفناج ۱ ليوان

سير ۳ حبه

ارده ۴ ق غ

آبليمو ۱ ق غ

فتا ۵۰ گرم

تمامی مواد رو در غذا ساز یا مخلوط کن و یا با گوشت کوب برقی خیلی خوب پوره میکنیم

بعد از پوره شدن کامل در کاسه گودی ریخته و با چیپس یا کراکر

(بیسکویتهای نمکی) یا پیتا (نون لبنانی )که در کمی روغن و کره برشته کرده ایم میل میکنیم


 پیش غذا اردور اردور پاکورا

ا«پاکورا» یک غذای هندی و پاکستانی است که در میان مردم جنوب ایران هم رواج فراوانی یافته 

مواد لازم

آرد نخودچی (الک شده)۱/۲ پیمانه
آرد گندم (الک شده)۱ پیمانه
آرد سفید (الک شده)۱/۴ پیمانه
پیاز (نگینی خردشده)۱ عدد
گشنیز، تره و جعفری (خرد شده)جمعاً ۳۰ گرم
ادویه کاری (پودرشده)۱ قاشق سوپ خوری
زردچوبه (پودرشده)۱ قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز۱/۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده)به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)به مقدار لازم
سوسیس۱۲ عدد
سس گوجه فرنگی (تند)مقداری برای سرو


طرز تهیه

آرد نخودچی، آرد گندم و آرد سفید را در ظرفی مخلوط کنید، کمی آب به آن اضافه کنید تا حدی که آرد، غلظت ماست را بگیرد، سپس به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند..

پس از این مدت، پیاز، گشنیز، تره، جعفری، ادویه کاری، زردچوبه، تخم گشنیز، فلفل سیاه و نمک را به مخلوط آرد اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.
در قابلمه ای کوچک و گود، مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. سوسیس ها را در خمیر، طوری که یک لایه روی آن ها را بپوشاند، قرار دهید، سپس در قابلمه انداخته تا کاملاً طلایی رنگ شوند. سوسیس ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنِ اضافی آن ها گرفته شود، سپس به همراه سس تند سرو کنید.

نکته

دقت کنید مقدار روغن باید در حدی باشد که روی سطح سوسیس ها را کاملاً بپوشاند.

در صورت تمایل، به جای سوسیس می توانید از بادنجان یا سیب زمینی نیز استفاده کنید.

برای سرو این خوراک، می توانید از سس دودی یا زنجبیل نیز استفاده کنید.


توپی سوخاری

مواد لازم

سیر (رنده شده)۲ حبه
ژامبون (نگینی خردشده)۲ ورق
سیبزمینی (پخته و رنده شده)۴۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
ریحان تازه (خردشده)۲ قاشق سوپخوری
پیازچه (خردشده)۲ ساقه
نمکبه مقدار لازم
شیر۲ قاشق سوپخوری
پودر سوخاریبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
سس کچاپمقداری برای سرو


طرز تهیه

سیر را در تابه ای حاوی روغن، تفت دهید. ژامبون را به آن اضافه کرده و مجدداً به مدت یک دقیقه تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود؛
. مخلوط ژامبون سردشده را با سیب زمینی، یک عدد تخم مرغ، ریحان، پیازچه و نمک در ظرفی، مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند، سپس مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
پس از این مدت، در ظرفی، شیر و ۲ عدد تخم مرغ را با همزن دستی، هم بزنید تا تخم مرغ کاملاً به خورد شیر برود؛
از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته و به شکل دایره فرم دهید، سپس آنها را به مخلوط تخم مرغ و شیر آغشته کرده و در پودر سوخاری بغلتانید و مجدداً به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
پس از این مدت، آنها را از یخچال خارج کرده و در تابه ای حاوی روغن داغ فراوان، سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. توپی های سوخاری را در ظرف موردنظر بچینید و به همراه سس کچاپ یا دیپ ها سرو کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن