کیک و شیرینی

طرز تهیه چند نوع کیک خانگی

دستور کیک خانگی با طعم های متفاوت وخوشمزه

کیک زیتونی

مواد لازم 

آب داغ : یک چهارم فنجان
عسل : دو قاشق چای خوری
مخمر نان : دو قاشق چای خوری
آب سرد : یک دوم فنجان
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری + برای چرب کردن ظرف
نمک : یک دوم قاشق چای خوری
سیر سرخ شده : دو قاشق غذاخوری
آرد همه منظوره : چهار فنجان
زیتون کالاماتا : دو سوم فنجان
فلفل : اختیاری


طرز تهیه

۱. ابتدا شیرین کننده محبوب خود را که میتواند شکر یا عسل باشد ، در یک چهارم فنجان آب گرم خوب حل کنید.

۲. ۲ قاشق مخمر خمیر را در آب به صورت جداگانه بریزید.

۳. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مخمر فعال شود.

۴. یک دوم فنجان آب سرد را به مخمر اضافه کنید.

۵. سپس سه قاشق روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.

۶. در آخر یک دوم قاشق چای خوری نمک اضافه کنید.

۷. سیرهای پخته را با پشت چنگال له کنید و به محتویات کاسه اضافه کنید.

۸. مواد را درون مخلوط کن بریزید و هم زمان با هم زدن مواد ، آرد را به آرامی اضلفه کنید.

۹. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه مخلوط کنید .

۱۰. سپس مواد را داخل ظرف دیگری ریخته و با پوشش نایلونی آن را بپوشانید و یک تا دو ساعت صبر کنید.

۱۱. مقداری داخل ظرفی که میخواهید درون فر قرار دهید ، روغن زیتون بریزید .

۱۲. خمیر را داخل روغن بیندازید و مسطح کنید ، شاید این لحظه نگران باشید که بیش از حد روغن ریخته اید اما این روغن لازم است ، با انگشت خود حفره هایی بین خمیر ایجاد کنید .

۱۳. زیتون هارا داخل این حفره ها قرار داده و فشار دهید.

۱۴. مقدار کمی نمک دانه درشت و اگر خواستید مقدار کمی فلفل روی مواد بپاشید.

۱۵. دوباره روی مواد را بپوشانید و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر دوباره پف کند.

۱۶. در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۵ درجه سانتی گراد ، ظرف را به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۱۷. کیک زیتون شما آماده است


کیک ورق شکلاتی:

مواد لازم 

شکر: دو فنجان
آرد: دو فنجان
نمک: یک چهارم چای خوری
کره: دو قالب ( بدون نمک)
پودر کاکائو: چهار قاشق غذاخوری
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
دوغ: یک دوم فنجان
تخم مرغ: دو عدد
وانیل: یک قاشق غذاخوری
آب جوش: یک فنجان


مواد لازم برای رویه کیک ورق شکلاتی:
کره: یک و سه چهارم فنجان
پودر کاکائو: چهار قاشق غذاخوری
پودر شکر: یک فنجان
شیر: شش قاشق غذاخوری
گردو: یک دوم فنجان
وانیل: یک قاشق چای خوری


طرز تهیه 

۱- در یک ماهی تابه دو قالب کره را آب می کنیم.

۲- به آن سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه می کنیم.

۳- یک پیمانه آب جوش به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مخلوط به جوش آید.

۴- به مدت سی ثانیه می جوشد وقتی حباب زد اجاق را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم.

۵- در یک کاسه بزرگ دو فنجان آرد، دو فنجان شکر، یک چهارم چای خوری نمک اضافه کرده و هم می زنیم.

۶- پوره گرم شکلاتی را به آرد اضافه کرده هم می زنیم تا پوره شکلاتی هم کمی خنک شود.

۷- یک دوم فنجان دوغ داشتیم در ظرفی ریخته دو عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده کاملا مخلوط کرده و یک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق چای خوری جوش شیرین اضافه می کنیم.

۸- مخلوط دوغ را به شکلات و آرد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

۹- مواد را داخل سینی مورد نظر می ریزیم و با درجه حرارت ۳۵۰ و به مدت بیست دقیقه می پزیم.

۱۰- یک دوم فنجان گردو داشتیم آنها را کاملا خورد می کنیم.

۱۱- در یک ماهی تابه یک و سه چهارم کره را می گذاریم تا آب شود و به آن چهار قاشق پودر کاکائو می ریزیم.

۱۲- وقتی حباب زد به آن شش قاشق غذا خوری شیرو یک قاشق چای خوری وانیل را اضافه می کنیم.

۱۳- پودر شکر را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم.

۱۴- گردوهای خرد شده را به مواد اضافه می کنیم.

۱۵- مواد را روی کیکی که از فر در آوردیم می ریزیم و کاملا روی کیک را پر می کنیم.


کیک پسته و زنجبیل :

مواد لازم 
آرد : دو پنجم پیمانه
روغن مایع : یک دوم پیمانه
تخم مرغ : چهار عدد
شیر : یک دوم پیمانه
شکر : یک پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده : یک قاشق مرباخوری
آب : یک چهارم پیمانه
نشاسته : یک قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری سرپر
وانیل : یک سوم قاشق چای خوری
خلال پسته ۵۰ گرم


طرز تهیه 

تخم مرغ ، وانیل و شکر را به مدت پنج دقیق با همزن ، هم بزنید .
در مرحله بعد روغن را به مواد اضافه کرده کمی هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.
آب و نشاسته را در یک ظرف دیگر مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید و دوباره با همزن مواد را بزنید ، اکنون زنجبیل رنده شده ، بکینگ پودر و آرد الک شده را به مواد اضافه کنید و با همزن ،خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر خلال پسته را داخل مواد ریخته و با استفاده از لیستک آرام هم بزنید .
قالب کیک را چرب کرده و مواد را داخل قالب کیکتان بریزید.
دمای فر را روی ۱۶۵ درجه قرار داده و قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد از مدت تعیین شده کیک خوشمزه شما آماده است ،


کیک نارنگی:

مواد لازم 

سه چهارم فنجان آرد گندم
۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک فنجان ماست ساده یونانی
شکر ریز : یک فنجان
تخم مرغ : سه عدد
رنده پوست نارنگی : دو قاشق چای خوری
وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
آب تازه نارنگی : یک سوم فنجان
پودر شکر : مقداری برای تزئین
روغن نباتی : یک دوم فنجان


طرز تهیه

۱. برای اینکه کیک یک جا از قالب جدا شود و تکه تکه نشود ، کاغذ چرب مخصوص آشپزی را ته قالب بگذارید و یا سطح قالب را با روغن چرب کنید و کمی آرد بپاشید.

۲. مواد خشک را باهم مخلوط می کنیم که شامل آرد ، نمک و بکینگ پودر است.

۳. در یک کاسه دیگر ماست ، یک فنجان شکر ، تخم مرغ ، روغن نباتی ، وانیل و پوست رنده شده نارنگی را مخلوط می کنیم.

۴. سپس محتویات دو کاسه را باهم مخلوط میکنیم تا زمانی که مواد یک دست شوند و گلوله ای از آرد باقی نماند ، سپس آن را در قالب کیک خود میریزیم.

۵. فر خود را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار داده و قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید ، بهترین زمان برای پخت این کیک ۴۰ الی ۵۰ دقیقه است ، برای اطمینان از پختن کیک ، یک خلال دندان را وارد کیک کنید ، اگر مواد چسبیده به کیک چسبنده باشد ، کیک هنوز آماده نیست ، ۴۵ دقیقه زمان مناسبی است ، اما ممکن است همه فرها توانایی یکسانی نداشته باشند ، پس صبور باشید.

۶. آب نارنگی و یک سوم شکر که باقی مانده بود را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود ،ده دقیقه بعد از بیرون آوردن کیک نارنگی از فر ، مایع را روی کیک بریزید ، کمی صبر کنید سپس توسط پودر قند کیک را تزئین کنید ،

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن