دستور غذایی کاربران

طرز تهیه چیکن پاستا با سس آلفردو ارسالی کاربران

چیکن پاستا با سس مخصوص و ترفند های پخت و پز که باعث خوشمزه ترولذیذ تر میشود

چیکن پاستا با سس آلفردو

مواد لازم 

۲۰۰ گرم پاستا
۱ عدد سینه مرغ
۳۰۰ گرم قارچ
۱ پیمانه سس آلفردو (طرز تهیه سس آلفردو رو در اینجا ببینین)
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری پودر آویشن

۱/۳ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز


طرز تهیه

برای تهیه این پاستا ابتدا باید مرغی رو که به ادویه آغشته کردیم رو بپزیم. پس مرغ خورد شده،پاپریکا، آویشن،سیر، فلفل قرمز، کمی روغن و کمی نمک رو داخل ماهیتابه میریزیم.

مواد رو با هم تفت میدیم تا مرغ ها کاملا به ادویه ها آغشته بشن.

حالا حرارت رو ملایم میکنیم و در ماهیتابه رو میبندیم تا مرغ ها کمی آب بندازن و پخته و بعد از پخت در ماهیتابه رو باز میذاریم تا آب اضافیشون بره.

برای آماده کردن قارچ ها اونهارو به اندازه ای که دوست داریم خورد میکنیم و با کم کره و نمک تفت میدیم.

چون من نمیخواستم قارچ هام آب بندازن و کوچیک بشن حرارت رو از ابتدا زیاد کردم تا قارچ ها علاوه بر اینکه آب نمیندازن کمی سرخ هم بشن.

حالا قارج رو به مرغ پخته اضافه میکنیم.

سس رو هم که از قبل آماده کردیم.

پاستا رو داخل آب جوش میریزیم تا نرم بشه و بعد آبکش میکنیم. بهتره به آب پاستا کمی روغن اضافه کنیم تا به هم نچسبن. از هر شکل پاستایی که دوست دارین میتونین استفاده کنین، من پنه رو انتخاب کردم.

حالا پاستا آبکش شده و سس رو به مرغ و قارچ اضافه میکنیم. و مواد رو با هم تفت میدیم.

تو این مرحله در صورت تمایل میتونین حدود ۱/۳ لیوان شیر هم به پاستا اضافه کنین و مواد رو تفت بدین تا شیر جذب پاستا بشه، اینطوری در نهایت پاستای خوشمزه تری دارین.

حالا پاستای خوشمزه ما آماده است


طرز تهیه سس آلفردو

۱) مقداری از کره را به تابه که برای آشپزی مرغ استفاده کردید اضافه کنید. سپس سیر را در کره به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه تف دهید.

نکته.. حتما زمان تف دادن سیر را در نظر بگیرید. زیرا خیلی سریع می سوزد.

۲) به آرامی ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) خامه سنگین تند هم بزنید. ۱ فنجان (۱۰۰ گرم) پنیر پارمسان ریز ریز شده، ۱/۴ قاشق چای خوری (۰٫۵ گرم) گردو رنده شده، ۱/۴ قاشق چایخوری (۱٫۵ گرم) نمک و ۱ / ۴ قاشق چای خوری (۰٫۵ گرم) فلفل.

۳) شعله را در دمای متوسط ​​نگه دارید و هر از گاهی سس را مخلوط کنید تا به آرامی حباب دهد. حدودا سه تا ۴ دقیقه زمان کافی است. اگر سس غلیظ تر از حدی است که دوست دارید، چند قاشق غذاخوری از آب پاستا که در مراحل قبل کنار گذاشته اید به سس اضافه کنید.

نکته: سس را مرتبا هم بزنید تا به تابه نچسبد و طعم بدی نگیرد.

نظر بگیرید. زیرا خیلی سریع می سوزد

۴) شعله را خاموش کنید و پاستای رشته ای پخته شده را به قابلمه سس اضافه کنید. محتویات را کاملا هم بزنید به طوری که سس به همه ی پاستا برسد.

۵) پاستا را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن جعفری و مرغ بریزید. (میتوانید از آن ها در داخل پاستا هم استفاده کنید.) اگر دوست دارید قبل از سرو، روی ظرف کمی پنیر پارمسان و فلفل سیاه اضافه کنید.

نکته: میتوانید باقی مانده ی این غذا را در یک ظرف در بسته به مدت سه روز در یخچال نگهداری کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن