آشپزی گیاهی

طرز تهیه کال کباب

کال کباب پیش غذای برای گیاهخواران

مواد لازم
بادمجان بدون تخم : ۵-۶ عدد
مغز گردو : ۲۰۰ گرم ساییده شده
سبزی معطر : ۱۰۰ گرم
آب انار : ۱ فنجان
سیر : ۳ حبه
نمک : به مقدار لازم
گلپر : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را با پوست بر روی اجاق گاز(با قرار دادن توری) کبابی کرده، سپس پوست بادمجان را کنده و کامل آن را له می کنیم.گردو ساییده شده ، سیر ساییده شده را نیز اضافه می کنیم.

گردو ساییده شده ، سیر ساییده شده را نیز اضافه می کنیم.
سبزی های معطر و ترشی را در انتها به مخلوط اضافه می کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن