Uncategorized

طرز تهیه کاناپ خامه‌ای

ساندویچ‌هایی که قسمت رویی آن‌ها نان ندارد بسیار خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کاناپ خامه‌ای
۱۲ عدد نان تست
۱ بسته خامه پاکتی
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
۲۰ گرم برگ جعفری پاک شده
۳ عدد گوجه فرنگی فیله و مکعبی خرد شده
۱ حبه سیر
یک چهارم قاشق چایی خوری آویشن پودر شده
۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
یک دوم قاشق سوپ خوری سرکه
برگ پیازچه حلقه شده به میزان لازم
برگ جعفری پاک شده به میزان لازم


طرز تهیه کاناپ خامه‌ای
نان‌های تست را با کمک چاقو به شکل دلخواهتان برش بزنید و آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده‌اید قرار دهید تا تست شوند.

خامه پاکتی را درون ظرفی بریزید و آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. سپس جعفری را به آن اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. مخلوط خامه و جعفری را روی نان‌های تست شده بمالید.

گوجه فرنگی‌ها را درون یک ظرف دیگر بریزید سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، سیر، آویشن، روغن زیتون و سرکه را به آن اضافه کنید و آن را زیر و رو کنید تا کاملا مزه دار شود. مخلوط گوجه فرنگی را روی نان‌های تست بمالید سپس روی آن‌ها را با برگ پیازچه و جعفری تزیین و سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن