کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی

مواد لازم برای کوکی های نرم زنجبیلی

آرد ۲ و یک چهارم فنجان
پودر زنجبیل ۲ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
پودر دارچین سه چهارم ق چ
ادویه پای کدو نصف ق چ
نمک یک چهارم ف چ
کره نرم سه چهارم فنجان
شکر سفید ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ ق غ
مولاس یک چهارم فنجان
شکر سفید ۲ ق غ


طرز تهیه کوکی های نرم زنجبیلی

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . آرد ، زنجبیل ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را با هم مخلوط نمایید و کناری بگذارید .
کره و ۱ فنجان شکر را با هم مخلوط نموده هم بزنید تا کرمی و حجیم شود . تخم مرغ ها را اضافه کرده هم بزنید سپس آب و مولاس را هم اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود .
مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده هم بزنید تا خمیری شکل شود . سپس به اندازه ی گردو از خمیر برداشته گرد کنید و در ۲ قاشق باقیمانده شکر بگردانید و با فاصله ی ۵ سانتی از هم در سینی فر بچینید .
کوکی ها را به مدت ۸ – ۱۰ دقیقه در فر که از قبل گرم شده بگذارید بپزند و بعد از پخت ۵ دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند و سپس روی توری سمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند . پس از آن در یخچال در یک ظرف در بسته بدون نفوذ هوا نگه داری نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن