غذای اصلی

طرزتهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده

پودینگ گوشت غذایی ساده و خوشمزه

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم
تخم‌مرغ: چهار عدد
سیر: دو حبه
پیاز: یک عدد بزرگ
خلال پسته: ۳۰ گرم
آرد سوخاری: ۱۰۰ گرم
شوید: ۵۰ گرم
کره نرم شده: ۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای:۱۰۰ گرم
شیر:۱۰۰ میلی‌لیتر
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری

آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ‌پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری


روش تهیه:

۱. ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل‌دلمه‌ای را هم ریز خرد می‌کنیم. در کاسه‌ای بزرگ تمامی مواد به‌جز تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم سپس زرده‌های تخم‌مرغ را داخل مایه می‌ریزیم و ورز می‌دهیم تا مخلوط شوند.

۲. سفیده‌های تخم‌مرغ را در کاسه‌ای دیگر با همزن برقی خوب هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده‌ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به‌صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه یکدست شود.

۳. قالب موردنظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می‌کنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده‌ایم، می‌گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

۴. پودینگ را داخل ظرف موردنظر برگردانده  و باسیب‌زمینی تزیین کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید