دستور غذایی کاربرانکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر ارسالی کاربران

دستور پخت کیک فنجانی بسیار آسان بدون فر خوشمزه باچایی برای عصرونه

کیک فنجانی بدون فر

مواد لازم 

آرد ۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۷ قاشق غذاخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سرخالی


طرز تهیه

قبل از شروع کار فنجوناتونو انتخاب کنید و حتما دقت کنید که نسبت به گرما حساس نباشن که موقع پخت بشکنن. یکی از فنجونارو داخل قابلمه بذارین و به اندازه ی نصف قد فنجان داخل قابلمه آب بریزین و بذارین تا جوش بیاد.

شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه. آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید. توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین. شکر رو هم به مواد خشکتون اضافه کنید .تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و کاملا مخلوط کنید. اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن.

در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.

اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه ۱ قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین.

اگر دوست ندارید کاکائو حذب کنید وساده درست کنید

آب جوش اومد پس داخل فنجونارو با روغن چرب کنید و به اندازه ی ۲/۳ فنجان رو مایه ی کیک بریزین و بذارین داخل قابلمه.

حرارت رو کم کم کنید و روی در قابلمه هم دمکنی بذارین تا بخار آب داخل فنجونا جمع نشه.

برای پخت این کیک ۲۵ دقیقه زمان لازمه که باید در قابلمه بسته باشه و روی اون حتما دمکنی باشه و اصلا در رو برندارین و بعد از ۲۵ دقیقه شعله رو خاموش کنید ۱۰ دقیقه با در بسته بهش استراحت بدین. حالا کیک شما آمادست.

با سلیقه خودتون روشو با ترافل رنگی یا شکلاتی تزیین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید