کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک گردو و خرما مخصوص کریسمس

دستور پخت کیک خانگی شب کریسمس خوشمزه مناسب مهمانی

مواد لازم برای کیک گردو و خرما 

خرما ۱ کیلوگرم
گردو خرد شده ۱ کیلوگرم
شکر ۳/۴ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد


طرز تهیه:

فر را تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.

خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.

تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.

مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.


کیک کریسمس

مواد لازم:

آرد۲ /۲پیمانه
شکر۱پیمانه
تخم مرغ۴عدد
کره۱۵۰گرم
پنیر خامه ای۱۰۰گرم
بیکینگ پودر۲قاشق چایخوری
جوش شیرین۱/۲قاشق چایخوری
وانیل مایع۱/۲قاشق چایخوری
کشمش۱پیمانه
آناناس شکری۱/۲پیمانه
پاپایا شکری۱/۲ پیمانه

بلوبری شکری۱/۲پیمانه

گردوی خرد شده ۱پیمانه

مغز بادام خرد شده ۱/۲پیمانه

نمک ۱/۲قاشق چایخور


طرز تهیه:

ابتدا آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم دو بار الک کنید.میوه های شکری را به قطعات کوچک خرد کنید .کره و پنیر هم دمای اتاق را با شکر و وانیل بزنید تا پوک و پفکی شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و بعد از هر یک کاملا به هم بزنید.اکنون میوه ها،مغزها و کشمش را اضافه کرده و به هم بزنید در آخر آرد را در مواد فولد کنید. قالب لوف ۱۲×۲۴سانت را دو بار

کاغذ روغنی انداخته بطوری که کناره های قالب را نیز بپوشاند.خمیر کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل با حرارت ۱۶۰ سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقبقه طبقه وسط قرار دهید سپس بدون اینکه در فر باز شود حرارت آنرا به ۱۵۰ کاهش دهید

و ۴۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا کیک پخته شود بطوری که اگر خلال چوبی در وسط کیک فرو ببرید چیزی از کیک به آن نچسبد پس از این مدت قالب را بیرون آورده و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه کیک را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.
با تجربه ای که از فر خودتان دارید مدت زمان پخت را تنظیم کنید.
نوع میوه ای که استفاده میکنید بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد.کرنبری هم گزینه خوبی است.
در صورت تمایل میتوانید از رنده پوست پرتقال نیز استفاده کنید که عطر خوبی به کیک خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن